Acasă Politica Buşu, Grigorescu, Nuică şi Neamu, excluşi din ALDE

Buşu, Grigorescu, Nuică şi Neamu, excluşi din ALDE

435
4

Zilele trecute, conducerea interimară a ALDE Vâlcea, în frunte cu deputatul Ion Cupă, a hotărât din nou să-i excludă din partid pe vicepreşedintele CJV Adrian Buşu şi pe consilierul municipal Remus Grigorescu. Potrivit unor surse din organizaţie, de această dată, principalul motiv invocat ar fi faptul că au privit de pe margine campania electorală pentru alegerile europarlamentare, neimplicându-se în favoarea partidului care i-a pus în funcţii călduţe şi extrem de bine plătite. Împreună cu ei, dacă BPC va aproba propunerea organizaţiei de la Vâlcea, ar urma să mai fie excluşi doctorul Ion Neamu, consilier judeţean, dar şi consilierul municipal Ion Nuică, care – culmea! – s-a şi numărat printre candidaţii din 26 mai.


4 COMENTARII

  1. Busu si Grigorescu, doi fripturisti de cea mai joasa speta. Intr-un alt articol, in mod de-a dreptul socant, Gheorghe Smeoreanu ii numeste printre cei mai culti 3 politicieni de top din Valcea. Mancator de kk acest Smeoreanu, stiut fiind faptul ca Grigorescu nu stie nicio limba straina, citeste ca un elev de clasa a doua, politruc si traseist politic, a fost prefect cateva luni numit de PSD si apoi dat afara in regim de urgenta. Isi imagineaza cineva cum ar fi aratat judetul Valceadaca ramanea Grigorescu prefect? Sau invatamantul valcean daca ramanea mai mult de alte cateva luni la ISJ Valcea? Despre Busu, spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Iar tanarul Nuica, „deloc prost” – cum afirma Smeoreanu in acelasi articol mentionat, trebuie sa fi fost foarte destept daca a aruncat cu banii lu’ tat-su ca sa figureze pe locul 27 din 33 de pe lista nationala de europarlamentari ALDE, de unde nu a fost ales nimeni. O fi Smeoreanu „de loc prost”?

  2. Domnu’ Lovin, demufati-l urgent pe Grigorescu din consiliul de administratie de la RomGaz!
    P.S. Bestial cum palmeaza in poza Grigorescu sticla de apa!

  3. Conform declaratiei sale de avere, milogul politic Grigorescu a incasat de la SNGN Romgaz 123508 lei in anul 2018. Lipitoarea Grigorescu a primit 10292 lei/luna, adica peste 100 de milioane de lei vechi lunar. La mai multi bani lui si celor care l-au numit acolo!

  4. Cum au fost exclusi Busu si Grigorescu de trei ori din ALDE? Ce fel de partid e asta? Sunt atat de greu de exclus cele doua scursuri pesediste?