Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

208
0

• Conducătorii unei echipe din fotbalul judeţean s-au arătat nemulţumiţi de faptul că un jucător în care îşi puneau mari speranţe s-a dat lovit în meciurile importante. În acest partide rezultatele n-au fost cele sperate, motiv pentru respectiva conducere să suspecteze că anumite lucruri nu s-au petrecut întâmplător. Reacţia jucătorului: „Vedeţi blaturi acolo unde nu sunt!”. Până când se vor convinge, însă, că meciurile au fost pierdute pe teren şi nu datorită jocurilor de culise, sponsorii au decis să le mai taie din „caşcaval” fotbaliştilor. 

• Câţiva jucători care evoluează la una dintre cele două formaţii vâlcene de Liga a III-a intenţionează să se transfere în eşalonul de elită al fotbalului judeţean, la cea mai în formă grupare a momentului. Se pare însă că patronul echipei în cauză nu agreează acest lucru, din cauza faptului că toţi jucătorii sunt consideraţi a fi „în vârstă” şi ar încetini ritmul de joc impus de către tehnician. 

• Mai mulţi delegaţi din fotbalul judeţean vor ca, din cea de-a doua parte a campionatului, să facă front comun şi să refuze achitarea baremurilor către observatori, pe motiv că aceştia nu-şi fac datoria şi acoperă de cele mai multe ori greşelile arbitrilor. Rămâne de văzut dacă AJF-ul va fi de acord cu această decizie sau va găsi vreo metodă prin care să împace şi capra şi varza. 

• Mai mulţi tineri arbitri care oficiază în Liga a V-a vor să dea în vileag afacerile şi interesele obscure pe care AJF-ul le-a avut în ultimii ani. Aceştia sunt nemulţumiţi de faptul că, deşi nu au comis greşeli de arbitraj la „Onoare”, nu le este permis să facă pasul pe prima scenă a judeţului, deoarece „s-a creat un cerc de prieteni în care nu pătrunde sau iese oricine”. De asemenea, aceştia şi-au anunţat intenţia de a depune memoriu la FRF prin care să-i acuze pe reprezentaţii forului fotbalistic că li se îngrădeşte dreptul la profesare.