Acasă Liga 6 Zorile Scundu, debut cu dreptul în perioada de pregătire. Cavaleru, hat-trick cu...

Zorile Scundu, debut cu dreptul în perioada de pregătire. Cavaleru, hat-trick cu Vlădești. Terenul din Scundu a intrat într-un proces de reabilitare

978
0

Zorile Scundu și-a început duminică, 5 februarie, pregătirea pentru returul Ligii a VI-a. A fost un antrenament reușit pentru Zorile. Pe stadionul de la Căzănești, scundenii au înfruntat o echipă de Liga a IV-a, pe Stejarul Vlădești. 5-3 a fost rezultatul final, în favoarea grupării de Liga a VI-a, pentru care au marcat: Răzvan Cavaleru, autorul unui hat-trick, Alexandru Moț, transferat în această iarnă și Alin Ganea.

”În primul rând vreau să îmi felicit colegii pentru mișcare. Este primul test de verificare și suntem mulțumiți de cum arătăm în acest moment, mai ales că ne-au și lipsit cinci titulari. În schimb, ne-am putut baza pe jucătorii transferați în această iarnă, Florin, care a și marcat la debutul pentru echipa noastră și un fundaș dreapta, Dario Subțirelu. Suntem bucuroși să îi avem în familia noastră! Pentru noi urmează un alt test, la Olanu. Vom disputa meciul duminică, iar până când se va relua competiția, vom fi pregătiți din punct de vedere fizic. Le mulțumim și îi felicităm și pe adversarii noștri, de la Vlădești, pentru spiritul de fair-play”, a transmis Răzvan Cavaleru, cel mai prolific jucător al amicalului de la Căzănești.

Până la începerea campionatului, cel puțin, Zorile Scundu nu va juca acasă. Suprafața de joc a intrat într-un proces de reabilitare. Dacă va dura mai mult, este posibil ca Zorile să joace returul (meciurile de acasă) pe un alt teren, poate la Orlești.