Acasă K1 Zeci de tineri sportivi de la Sen Sport, recompensați pentru medaliile obținute...

Zeci de tineri sportivi de la Sen Sport, recompensați pentru medaliile obținute în 2019

669
0

Vineri, 20 decembrie, la Luxury Events, a avut loc cea de-a treia ediție a Galei ”Sen Sport”, dedicată tinerilor sportivi ai clubului, practicanți de karate. Evenimentul a fost organizat de antrenorii clubului, împreună cu antrenorul voluntar Paul Dinu. Au participat toți sportivii care au obținut rezultate bune în anul 2019, dar și Florin Mărăcine, președintele Asociației Down Vâlcea, Lelioara Alexandrescu (directorul clubului Chimia), părinții copiilor, însoțitorii tinerilor de la para-karate. Au fost recompensați cu trofee, diplome și cadouri din partea lui Moș Crăciun: Andreea Mihai, Rebeca Rezeanu, Alexia Alexandrescu, Ștefania Bogoslov, Irma Ispas, Clara Ghimiș, Ștefania Păun, Daniela Floarea, Bogdan Murgea, Mihai Cîrstea, Sebastian Drăghici, Andrei Toma, Ștefan Ghinea, Mario Florescu, Sebastian Popescu, Călin Tărășăscu, Cristian Ghimiș, Mario Tănase, Denis Stanciu, Martin Vlad, Felicia Chirea, Raisa Cîrstea, Vanessa Sparacino, Giulia Sparacino, Denisa Alexandrescu, Alexia Tărășăscu, Cristina Iacobescu, Ștefania Iacobescu, Nicoleta Badea, Timeea Brînzoiu, Alexandra Grecu, Georgiana Coconescu, Emilia Zamfir, Raisa Oprea, Leonard Glodeanu, Florin Păunoiu, Andrei Șerban, Dominic Răducea, David Ilie, Alexandru Dragomir, Eduard Mesia-Popi, Ștefan Udrea, David Mihai, Bogdan Anghel, David Ciobotea, David Corheci, Gabriel Gheorghe. De asemenea, au fost premiați sportivii speciali din cadrul clubului, cu sindrom Down, de la secția de para-karate: Alexia Iancu, Elena Vlad, Radu Stanciu, Florian Fumur, Alin Ionescu.

Festivitatea de premiere a început cu o cerere în căsătorie

Simpatic, unul dintre sportivii speciali din cadrul clubului Sen Sport a mărturisit ce așteptări are de la anul 2020. Acesta a transmis că o va cere în căsătorie pe cea de care este îndrăgostit: Mimi Curcă (actrița Dana Rogoz, din serialul ”La bloc”). Cum atmosfera a fost deja animată, după festivitate și după ce au gustat din bunătățile pe care organizatorii le-au pregătit pentru acest eveniment, karate-ka de la Sen Sport au dat startul la distracție. Petrecerea s-a întins până aproape de miezul nopții.

Anul 2020 vine cu un cantonament în Tunisia pentru karate-ka Sen Sport

A fost un an foarte bun. Am avut și câteva medalii obținute la Campioantele Europene și Mondiale cu sportivii noștri de la seniori, care i-au dus în Top 10 din județul Vâlcea. Am participat cu copiii de la toate grupele la multe competiții, începând de la cupe locale și județene și până la Campionatul Național. Am fost cu ei în cantonament, am făcut antrenamente în continuu, nu am avut vacanțe, iar rezultatele s-au văzut. Au reușit să-și depășească recordurile și să obțină foarte multe medalii. Chiar am rămas surprins. La ultimul campionat național, de la Tg. Secuiesc, de acum o lună, am avut 32 de finale, 16 medalii de aur și 16 de argint. Asta spune foarte multe despre ei. La club avem legitimați și nelegitimați în jur de 200 de tineri, care se antrenează la toate sălile din județ, începând de la Brezoi, până la Băile Olănești și Vlădești, Mihăești, Bunești, Ocnele Mari, Băbeni, plus patru săli în Rm. Vâlcea. Avem copii din tot județul. Sper să se țină, iar numărul lor să crească. Noi ne facem datoria și ne deplasăm acolo unde ei au nevoie de noi. Am înțeles că nu toți pot veni la antrenamente la Rm. Vâlcea, să facă naveta 80 de kilometri, poate și mai mult (dus-întors), iar părinții nu au timp să-i însoțească și nici nu-i pot lăsa singuri pe drum. La Gala Sen Sport au fost premiați toți sportivii din județ care au obținut medalii. Acest eveniment a fost creat pentru ei, dar și pentru a-i ambiționa pe ceilalți, să obțină și ei rezultate bune pentru a fi recompensați”, a declarat Paul Dinu, antrenorul voluntar din cadrul Sen Sport. În afara acestuia, își mai desfășoară activitatea în cadrul clubului: Andreea Bîlă, Silviu Ghiță, Roxana Sorică, Ionel Glodeanu, Horia Ceaușu, dar și Cristi Rezeanu, care se ocupă de pregătirea sportivilor din județul Olt (Slatina și Balș) legitimați la Sen Sport.

În încheiere, Paul Dinu a amintit și care sunt obiectivele pentru 2020: ”În ianuarie pregătim cantonamentul de vară. Cel mai probabil, acesta va avea loc în Tunisia. După sărbători vom analiza și calendarul pe care l-am primit din partea Federației de specialitate și vom stabili, împreună cu staff-ul tehnic, la ce competiții vom participa. Cu siguranță, vom fi prezenți la Campionatul Național, Campionatul European și Mondial de Karate Shotokan, plus Campionatele Naționale Interstiluri”. (S.S.)