Acasă K1 Zarioiu se pregătește pentru Europenele din Rusia și Mondialele din Kazahstan

Zarioiu se pregătește pentru Europenele din Rusia și Mondialele din Kazahstan

676
0

Sportivul vâlcean Radu Zarioiu, campion european la MMA, are planuri mari pentru 2021. Primul meci important îl va avea în luna februarie, așa că a continuat pregătirea și în perioada sărbătorilor din acest final de an.

2021 va fi un an plin pentru Radu și nu doar pentru faptul că și-a propus să intre în ring cu toți sportivii din România care dețin centuri de MMA în RXF și UFT la categoriile 77 și 84 de kilograme. Asta înseamnă cel puțin o competiție în fiecare lună, dar planurile sale nu se opresc aici. În martie și aprilie, va face pregătirea tehnică în Canada, la sala unde se antrenează și Diana Belbiță, iar în iunie va lupta la Campionatul European de MMA de la Petersburg (Rusia). Următorul eveniment la care va participa va fi Mondialul din Kazahstan. În a doua parte a anului viitor, sportivul va organiza o gală MMA la Rm. Vâlcea, menită să promoveze toți elevii formați la Academia „Radu Zarioiu” de el și de Alexandru Obadă, antrenorul său de box.

Făcând un bilanț al anului 2020, campionul s-a arătat destul de mulțumit, chiar dacă izbucnirea pandemiei a încurcat foarte mult activitatea sportivă din întreaga Lume. „2020 a fost un an greu, dar nu a fost chiar pierdut. Sunt bucuros că am reușit să fac o sală de MMA (300 mp), dotată inclusiv cu cușcă și spații de pregătire fizică. De asemenea, am încheiat anul cu o victorie în MMA împotriva campionului Ungariei. În activitatea mea, a contat foarte mult și mă ajută în continuare sponsorii, cărora țin să le mulțumesc foarte mult și cu această ocazie – compania DIANA, La Trattoria, Dabo Doner, Ștef Mar, Propper Pizza, AUTOMAG Dezmembrari-Valcea.ro”, a transmis Radu Zarioiu.

Reamintim faptul că cei care doresc să facă parte din echipa campionului, să își îmbunătățească condiția fizică, să învețe tehnici de luptă sau de autoapărare, pot găsi detalii pe Facebook, pe pagina clubului – Academia Radu Zarioiu, sau direct la sală, în Rm. Vâlcea, pe strada Banu Mărăcine nr. 1.