Acasă Liga III ”Vulturii” încep amicalele cu… STEAUA!

”Vulturii” încep amicalele cu… STEAUA!

674
0

Luni, 23 ianuarie, este programată reunirea lotului echipei din Dăești. În principiu, sunt așteptați la primul antrenament toți jucătorii, inclusiv stranierii. Doar brazilianul Thiago Garcia va întârzia puțin. Are zbor cu escală și face două zile pe drum. El va ajunge miercuri la Vâlcea. Lotul nu e definitivat la Dăești. Mai pot apărea plecări, dar și achiziții. În perioada de pregătire vor fi urmăriți inclusiv câțiva jucători tineri. De pregătirea echipei se vor ocupa, cel puțin până la finele sezonului, Cristi Munteanu și Alin Bunescu.

”Primăria Dăești face sacrificii mari să fim la zi cu toate și să ne pună la dispoziție condiții bune pentru a face performanță. Se dorește promovarea. Suntem uniți, modești și credem în șansa noastră”, au transmis oficialii echipei din Dăești. Sponsorii, partenerii sunt, de asemenea, aproape de formația din Dăești, ca și până acum. Inclusiv sala de sport va sta la dispoziția echipei, pentru antrenamente specifice.

După o primă săptămână de reacomodare la efort, ”vulturii” începe seria meciurilor amicale. Primul va fi pe 1 februarie, în deplasare, cu lidera din Liga a II-a, CSA Steaua București. Pe 6 februarie, dăeștenii intră în cantonament, pe plan local. Vor fi cazați la o pensiune din localitate. Stagiul de pregătire se va încheia pe 16 februarie. În această perioadă, de cantonament, Munteanu și Bunescu au introdus și două meciuri. Pe 8 februarie Viitorul va întâlni SCM Rm. Vâlcea (Liga 4), iar pe 11 februarie, are joc acasă cu divizionara secundă Viitorul Pandurii Tg. Jiu. După cantonament, pe 15 februarie, Lucian Iordache și compania vor înfrunta Cozia Călimănești, probabil pe terenul echipei din stațiune, pe 25 februarie merg în județul vecin, unde vor da piept cu Real Bradu, iar ultimele două jocuri amicale sunt acasă, cu Gilortul Tg. Cărbunești (1 martie) și cu Craiova (3 martie). Pe 11 martie e programat meciul de foc, din prima etapă din 2023, cu Cetatea Tr. Măgurele, care poate fi considerat ca o finală pentru locul 4 în Seria a VI-a a Ligii a III-a.