Acasă Liga III ”Vulturii” au trecut la pas de echipa din Liga de Tineret, din...

”Vulturii” au trecut la pas de echipa din Liga de Tineret, din Trivale

522
0

Miercuri, 10 august, Viitorul Dăești a încheiat cantonamentul. La finalul stagiului de pregătire a disputat o partidă de verificare, la Fedeleșoiu, contra echipei care va participa în Liga de Tineret de la FC Argeș. Juniorii din Pitești au surprins gazdele în primele minute. Au deschis scorul după o execuție de senzație, un șut plasat, apoi au avut câteva șanse de a majora avantajul, printre care și o bară. Dăeștenii au preluat controlul după jumătatea reprizei. Costea a egalat, apoi, în minutul 33, Cristi Munteanu a trimis mingea cu capul în plasă, din centrul careului, după un corner executat de Anghelina, al patrulea la rând în decurs de câteva minute. Scorul pauzei a fost 3-1. Înainte de a merge la vestiare, Costea a mai punctat o dată. La reluare, Călin Cojocaru a schimbat ”partitura”. S-a schimbat și vremea. A plouat torențial timp de 30 de minute.

În minutul 53 s-a făcut 4-1, după o acțiune în partea stângă, pornită de la Andu Popolan. Mingea a ajuns în centru, la Prunaru și a „curs” perfect pentru Manole, intrat pe teren încă din primele minute, după ce Grecu s-a accidentat. Cu 10 minute înainte de final, Cioablă, care a preluat banderola de căpitan de la Pîrvu, a stabilit scorul partidei: 5-1.

Viitorul Dăești a mizat în acest meci pe: Lungu – Vasile, Deaconescu, Munteanu, Mălin, Pîrvu, Wilfred, Nicula, Anghelina, Grecu, Costea. Au mai jucat: Manole, Vlădoi, Ghiță, Pîrvulescu, Prunaru, Bîrzan, Garcia, Saleh, Cioablă, Popolan.