Acasă Volei Voleibalistele de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” joacă la Tg. Mureş...

Voleibalistele de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” joacă la Tg. Mureş fără ridicătoarea Ştefania Pomană

2053
0

* echipa antrenată de Marius Mărgărit va participa în perioada 19-23 aprilie, la Tg. Mureş, la primul turneu semifinal din cadrul Campionatului Naţional de junioare

În această săptămână, voleibalistele de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” vor participa la primul turneu semifinal din cadrul Campionatului Naţional de junioare. Aşa cum se cunoaşte, FR Volei a repartizat echipa vâlceană în Seria a III-a, din care mai parte formaţiile CSU Medicina CNUE Tg. Mureş, LPS Cluj-Napoca, ACS Juvenil Nicolae Titulescu Braşov, LPS Unic Piatra Neamţ şi CS Era Sport Oradea. Turneul va avea loc în perioada 19-23 aprilie, la Tg. Mureş. Prima clasată va accede direct la turneul final, iar cele care vor ocupa locurile 2-3 vor juca mai departe, în recalificări.
La competiţia care va începe miercuri, 19 aprilie, antrenorul Marius Mărgărit nu se va mai baza pe serviciile Ştefaniei Pomană. Aceasta a primit interdicţie din partea medicilor de a mai face sport în următoarele şase luni. „Din păcate, în acest final de campionat, am rămas fără ridicătoarea de bază, Ştefania Pomană, care se confruntă cu unele probleme de sănătate mai delicate. Practic, medicii i-au interzis acesteia să mai facă sport. Cum am jucat până acum ceva timp doar cu ea ca ridicător, este clar că ne va afecta enorm absenţa acesteia de pe teren. În ultimele meciuri, am improvizat şi am apelat la o jucătoare mai mică de vârstă, Alexandra Popa, dar aceasta încă nu se ridică la nivelul Ştefaniei. Sperăm însă să ne depăşească aşteptările la turneul semifinal de la Tg. Mureş, unde avem nevoie ca toate voleibalistele pe care le vom trimite pe teren să fie în formă maximă”, a declarat Marius Mărgărit, antrenorul voleibalistelor junioare de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”. (N.C.)