Acasă Volei Voleibalistele de la CNMB au încheiat sezonul regulat cu o înfrângere în...

Voleibalistele de la CNMB au încheiat sezonul regulat cu o înfrângere în faţa liderei incontestabile a clasamentului, CSŞ Lugoj

44
0

Voleibalistele Denisei Stoicănescu au pierdut fără drept de apel meciul cu CSŞ Lugoj, ultimul din actualul sezon competiţional al Campionatului Naţional de junioare. Echipa din Banat s-a impus la pas, cu scorul de 3-0 (pe seturi: la 8, 7, 6), în partida care a avut loc duminică, 3 martie, în Sala Capela. „În ciuda scorului drastic, consider că n-am făcut deloc un joc rău. Ne-am bătut la fiecare fază, însă trebuie să recunoaştem că adversarele au fost mai valoroase. Una peste alta, meciul a fost unul frumos, viu disputat, dar la final diferenţa de valoare dintre cele două echipe şi-a spus în mod clar cuvântul. Cred că dacă am fi jucat însă la fel de bine şi cu CSM Timişoara, în urmă cu două săptămâni, ne-am fi impus cu siguranţă atunci”, a afirmat Denisa Stoicănescu.

Denisa Stoicănescu, antrenoare CNMB:
„Nu puteam să avem pretenţii mari de la acest meci, având în vedere lotul pe care CSŞ Lugoj îl are la dispoziţie”

În acest meci, antrenoarea de la CNMB s-a bazat pe serviciile a 12 jucătoare, printre care s-au numărat Alexandra Popa (căpitanul echipei), Oana Teodorescu, Carina Rabacu, Ana Pomană, Clara Ghiţescu, Miruna Stan, Patricia Iepure, Erika Anghel, Mădălina Duţu, Crina Dobrotă, Irma Ispas şi Andreea Lăzăroiu. „După acest meci, nu pot să remarc doar o jucătoare anume, ci toată echipa. Am jucat foarte bine în apărare, dar, ca de obicei, ne-a cam trădat atacul. În orice caz, nu puteam să avem pretenţii prea mari de la acest joc, având în vedere lotul pe care CSŞ Lugoj îl are la dispoziţie. Patru jucătoare ale echipei din Banat fac parte din lotul naţional şi evoluează în plus şi în Divizia A2. CSŞ Lugoj e un club sponsorizat de primăria din localitate şi are un buget mai mare decât al nostru, iar dovada cea mai bună în acest sens e că a făcut deplasarea la Rm. Vâlcea încă de sâmbătă seara. De remarcat e şi faptul că, în acest sezon, adversara noastră de duminica trecută a câştigat toate cele 10 meciuri cu scorul de 3-0”, a mai spus Denisa Stoicănescu.
„În ceea ce ne priveşte, ne vom continua pregătirile, deoarece, între 15 şi 17 martie, vom participa cu aceste fete la faza zonală din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, competiţie rezervată echipelor de liceu. Turneul are loc la Craiova, iar noi vom merge cu 10 jucătoare”, a încheiat Denisa Stoicănescu. (N.C.)