Acasă Liga III Visul continuă! ”Vulturii” vor juca finala pentru Liga a II-a!

Visul continuă! ”Vulturii” vor juca finala pentru Liga a II-a!

1900
0

Deși a pierdut manșa tur a barajului semifinal pentru promovarea în eșalonul secund, de la Fedeleșoiu, cu CS Blejoi (scor 3-4), Viitorul Dăești a rămas favorită la calificarea în finala pentru Liga a II-a. Impresia a fost că trupa prahoveană clar poate fi învinsă și doar dintr-o greșeală a câștigat primul duel.

Așteptările au fost confirmate. ”Vulturii” au făcut deplasarea la Blejoi deciși să tranșeze soarta întâlnirii în favoarea lor din primele minute. S-a văzut și pe tabelă. În minutul 25, vâlcenii conduceau cu 3-0. Garcia a adus echipa din Dăești în avantaj în minutul 13. Mihai Costea, cel care a marcat în tur, dar a și ratat un penalty care putea aduce succesul, a dublat diferența în minutul 16. Franck Tchassem a trimis din nou mingea în plasa gazdelor după jumătatea primei reprize. Trupa prahoveană și-a revenit din pumni. Nițescu a redus din handicap, însă ecartul s-a refăcut. ”Nilă” a punctat și a doua oară și a stabilit scorul pauzei: 1-4.

În minutul 65, s-a făcut 2-4. Neicuțescu a marcat, însă vâlcenii nu au avut emoții. Finalul le-a aparținut. ”Setul” s-a încheiat la 2-6 și nu a fost nevoie de prelungiri. Tchassem și Cioinac au mai înscris pentru Viitorul în partea secundă. Lungu era pregătit în cazul în care s-ar fi ajuns la loviturile de departajare. Nu a fost nevoie.

Formația pregătită de Cristi Munteanu și Alin Bunescu va juca barajul final pentru promovarea în eșalonul secund contra celor de la CSM Alexandria. Teleormăneni au câștigat de aceeași manieră, cu 1-0, ambele jocuri cu CSO Plopeni și vor da piept cu rivala din serie, Dăești, pentru un loc în Liga a II-a.

”Vulturii” au reușit o clasare în primele 10 formații din Liga a III-a. Primul meci din dubla cu Alexandria va avea loc pe terenul echipei din Dăești sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18.00. Returul, meciul decisiv, se va disputa la Alexandria pe 7 iunie, de la ora 17.30.

”Suntem în finală! Îi invităm pe toți iubitorii fotbalului vâlcean să fie alături de noi. Vom da totul să aducem fotbalul mare în județ și să reprezentăm Vâlcea cu mândrie! Suntem încrezători, uniți și vă asigurăm că vom juca până la ultima picătură de energie pentru a promova! Forța Vâlcea”, au transmis oficialii clubului din Dăești.

Viitorul Dăești s-a bazat la Blejoi pe: Lungu – Vasile, Diaconescu, Pîrvulescu, Prunaru, Njindja, Pîrvu, Cioinac, Garcia, M. Costea, Tchassem. Au mai jucat: Andu Popolan, Munteanu, Samson, Iordache, Saleh.