Acasă Politica Virgil Pîrvulescu aşteaptă ca Gutău să-i spună: “hai, milogule, urcă la mine!”

Virgil Pîrvulescu aşteaptă ca Gutău să-i spună: “hai, milogule, urcă la mine!”

1071
0

După ce, recent, viceprimarul USR Andrei Gheorghiu a votat alături de PER şi PSD în Consiliul Local al Râmnicului, lepădându-se a doua oară de Virgil Pîrvulescu, acesta din urmă a făcut câteva declaraţii surprinzătoare, unele contradictorii.

Înainte de toate, a spus că nu mai face politică, detaşându-se cumva de PNL. De asemenea, a lăsat să se înţeleagă că doreşte să aibă dialog cu primarul Mircia Gutău, numai că edilul-şef ar fi cel care nu-l bagă în seamă. Intrând în detalii, Pîrvulescu a dezvăluit că, vineri, a încercat să aibă o întrevedere cu reprezentantul PER, dar nu a primit un răspuns nici după 6 zile. Cât priveşte alianţa PNL – USR formată la nivel local, în opinia sa, aceasta n-ar mai trebui să funcţioneze dacă una dintre părţi nu respectă principiile convenite şi, la prima ciozvârtă aruncată de Mircia Gutău, sare hămesită să o apuce.

“Dacă la următoarea şedinţă a CL Rm. Vâlcea, USR se va comporta aşa cum a făcut-o la cea precedentă, putem vorbi de o alianţă nefuncţională, dar eu sunt încrezător, chiar dacă am şi semne de întrebare”, a spus viceprimarul PNL de la Rm. Vâlcea, sugerând că Gheorghiu ar putea fi exclus din USR dacă va continua colaborarea cu PSD-PER, dar aceasta este o problemă în care nu se amestecă, ţinând exclusiv de bucătăria internă a „progresiştilor”. Pîrvulescu a dezvăluit şi faptul că, spre deosebire de el, Andrei Gheorghiu primeşte salariu de la primărie şi i s-au delegat atribuţii. Mai mult decât atât, USR-istul are acum birou la etaj, la şefime, în timp ce el a rămas la parterul instituţiei. “Credeţi că mie îmi convine situaţia? M-am tot gândit ce să fac. (…) Sper ca, la un moment dat, să spună (n. red. – primarul Mircia Gutău): gata, stop, am generat scandal până acum, dar poate că Pîrvulescu vrea să facă lucruri bune pentru oraş! Aşa că hai, tu, milogule de la parter, urcă la mine, la etaj… glumesc cu „milogule”, că nu cred că gândeşte aşa. Poate o să fie mărinimos şi-o să-mi dea şi o cafea. De la şefu, niciodată nu ai voie să refuzi…”, a afirmat, foarte ciudat, Virgil Pîrvulescu.