Fără categorieLiga IIFotbal

Viperele albastre au nevoie de 3 puncte, după sincopele cu Mediaş şi Cluj

csmCSM Rm. Vâlcea – CS Mioveni (sâmbătă, 12 martie, ora 11.00, în Zăvoi)

Sâmbăta aceasta, CSM Rm. Vâlcea va disputa un nou joc în faţa propriilor suporteri. În Zăvoi, va veni CS Mioveni, locul 6 în clasamentul Seriei a II-a, care luptă pentru calificarea în play-off. După sincopele cu Gaz Metan Mediaş (0-1) şi „U” Cluj (1-1), viperele albastre au neapărat nevoie de trei puncte, pentru a nu se îndepărta mai multe de primele două locuri. Lupta pentru play-off este extrem de strânsă, astfel că inclusiv locul 9 are şanse de a se califica în acest turneu.

În acest meci, pe lângă Nwabueze şi Voinea – suspendaţi, Alex Pelici nu-i va putea folosi nici pe Trabalka, Cucui şi Ionescu – toţi trei accidentaţi. „Dacă vom câştiga meciul cu Mioveni, vom fi calificaţi în play-off în proporţie de 90 %. Mai sunt cinci jocuri de disputat din acest sezon regulat”, a spus Pelici.

CS Mioveni a câştigat cu Satu Mare în minutul 96!!!

În ultimul meci oficial, disputat miercuri seara, pe teren propriu, cu Olimpia Satu Mare, CS Mioveni s-a impus cu scorul de 2-1, la capătul unui joc extrem de tensionat şi plin de acuzaţii la adresa arbitrajului. Echipa argeşeană a înscris golul victoriei în minutul 96!!! Olimpia Satu Mare a acuzat că, la 0-0, nu a primit un penalti clar, iar, la 1-1, i-a fost anulat un gol perfect valabil.
Vă prezentăm şi echipa folosită de CS Mioveni în acest joc: Croitoru – Tirică (Ed. Neacşu ’49), Calvin, Bg. Stoica (cpt.), Ed. Stoica – Torişte, Mîrzeanu (M. Vintilă ’77), Biceanu, M. Galan – Năstăsie, Nilă (Gugu ’62). Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – Traşcu, D. Iancu, Ct. Stan. Antrenor este Marius Staicu. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button