Acasă Liga IV Viorel Zamfirache: ”La Lăpuşata nu e acceptată indisciplina, cu atât mai puţin...

Viorel Zamfirache: ”La Lăpuşata nu e acceptată indisciplina, cu atât mai puţin ieşirile violente. Jucătorul care a lovit arbitrul a fost exclus din lot”

414
0

În ultimele două meciuri, Inter Lăpuşata a avut patru jucători care au primit cartonaşul roşu. Preşedintele şi antrenorul echipei, Viorel Zamfirache, regretă cele întâmplate. ”Niciodată de când sunt în fotbal nu s-a întâmplat ca acum, să avem la echipă atât de mulţi jucători suspendaţi în decurs de doar două etape. Nu sunt de acord cu actele de indisciplină. Chiar dacă sunt şi greşeli, nu ai voie să înjuri arbitrul sau să-l loveşti. Este exclus aşa ceva. La Lăpuşata nu e acceptată indisciplina, cu atât mai puţin ieşirile violente.

Le-am transmis jucătorilor că amenzile şi le vor plăti singuri. Înţeleg să iei un cartonaş roşu pentru două faulturi de joc, pentru oprirea unei situaţii de a marca, acţiuni întreprinse cu scopul de a ajuta echipa (deşi chiar şi pentru acestea i-am certat), însă nu pentru proteste, pentru injurii sau altceva. Vom lua şi noi măsuri disciplinare cu jucătorii care mai au astfel de comportamente. Laurenţiu Nicolae («Iţic»), cel care a lovit arbitrul în meciul cu Alunu, a fost exclus din lot. Nu mai e bienevenit la echipă. Nu-i voi mai viza legitimaţia. Pe ceilalţi trei îi aşteptăm să revină. Dacă nu va fi programată o etapă de Cupă înainte de începerea campionatului, în primul meci din partea a doua a sezonului nu ne vom putea baza pe Eduard Drăghici şi pe Adrian Drăghici. «Țapu» (Edi Drăghici) a primit două etape de suspendare după meciul de la Brezoi, iar Drăghici a fost suspendat o etapă pentru cumul de galbene în partida cu Alunu. Dintre cei eliminaţi în ultimele două etape, în prima etapă din primăvară revine doar Pătraşcu”, a precizat Viorel Zamfirache, preşedintele formaţiei din Lăpuşata. (S.S.)