Viorel Ciofâcă a câştigat duelul cu Marin Nicolae

ciofica1VIITORUL 2012 BUDEŞTI – AS BĂILE OLĂNEŞTI 2-0

Viitorul 2012 Budeşti are în continuare un parcurs de metronom în Liga a IV-a. Niciuna dintre adversarele echipei antrenate de Viorel Ciofâcă nu pare a fi de teapa budeştenilor şi cad precum popicele în faţa unei bile de oţel. Duminica trecută, formaţia din localitatea administrată de primarul Gheorghe Mirea şi de viceprimarul Ionel Vlădulescu) s-a impus cu scorul de 2-0 (0-0, la pauză) în faţa echipei AS Băile Olăneşti. Golurile au fost înscrise de juniorul Remus Grigorie (cu capul, după o centrare a lui Mădălin Ban – zis „Dolar”) şi Florin Brabete (după o pasă excelentă primită de la Adrian Căpruci).
„A fost 0-0 la pauză, dar nu aveam deloc emoţii nici atunci, deoarece ştiam că golul o să pice până la urmă şi ne vom impune din nou.

Am atacat în continuu şi doar ratările ne-au făcut să nu câştigăm cu un scor mai mare. La 0-0, am făcut o schimbare inspirată, forţată oarecum, care s-a dovedit a fi cheia victoriei. L-am trimis pe juniorul Remus Grigorie de pe partea dreaptă, pe stânga, ca să dejoc astfel planul antrenorului Marin Nicolae, care îl marca strâns pe jucătorul nostru cu veteranul Gheorghe Marga. Fundaşul advers a rămas tot pe partea lui, iar Grigorie a apărut excelent în careu la o centrare şi a marcat cu capul”, a explicat Ciofâcă. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button