Acasă Liga 6 Viitorul Dăeşti şi-a luat revanşa în faţa Flacărei Horezu, în sferturile Cupei

Viitorul Dăeşti şi-a luat revanşa în faţa Flacărei Horezu, în sferturile Cupei

3310
0

În această seară, au avut loc meciurile din cadrul semifinalelor Cupei României – faza judeţeană. În cel mai interesant duel s-au înfruntat formaţiile Viitorul Dăeşti şi Flacăra Horezu, care s-au reîntâlnit din nou după partida de sâmbăta trecută, din Superligă, când elevii lui Vasile Ilinca s-au impus cu scorul de 3-1, chiar la Fedeleşoiu.

De această dată, a fost rândul jucătorilor antrenaţi de Cosmin Ursu să se bucure la final. Dăeştenii au acces însă în semifinale abia după ce au câştigat „loteria penaltiurilor”, cu scorul de 5-4. După timpul regulamentar de joc, s-a consemnat un rezultat alb (0-0).
Într-un alt meci care a avut loc astăzi, calificarea s-a decis de asemenea la penaltiuri. Este vorba de partida dintre FC Băbeni şi Cozia Călimăneşti, care s-a încheiat cu scorul de 3-3 după 90 de minute. La loviturile de departajare, de la 11 metri, elevii lui Cristi Bora au avut mai mult noroc şi au învins cu 4-2.
În celelalte două sferturi, favoritele s-au impus fără probleme. Astfel, Posada Perişani a trecut la pas de CS Mădulari (7-1), iar Voinţa Orleşti a învins Unirea Tomşani (4-0). Meciul de la Orleşti a fost întrerupt însă de arbitrul Alin Croitoru în minutul 22, după ce echipa vizitatoare a rămas în doar şase jucători pe teren. (N.C.)

CUPA ROMÂNIEI / FAZA JUDEŢEANĂ
Rezultatele sferturilor de finală

• Miercuri, 26 aprilie:
Viitorul Dăeşti – Flacăra Horezu 0-0 (5-4, la penaltiuri)
Posada Perişani – CS Mădulari 7-1
FC Băbeni – Cozia Călimăneşti 3-3 (2-4, la penaltiuri)
Voinţa Orleşti – Unirea Tomşani 4-0 *)
*) meciul de la Orleşti a fost întrerupt în minutul 22, după ce echipa Unirea Tomşani a rămas în doar şase jucători pe teren

Programul semifinalelor

Viitorul Dăeşti – Voinţa Orleşti
Posada Perişani – Cozia Călimăneşti

Meciurile din semifinale vor avea loc tur-retur, pe 10 şi, respectiv, 17 mai. Finala e programată pe 7 iunie, pe Stadionul „Bogdan Medrea”, din Măciuca.