Acasă Liga III Viitorul Dăești, remiză cu o echipă de Liga a II-a. Sebi Preda,...

Viitorul Dăești, remiză cu o echipă de Liga a II-a. Sebi Preda, debut cu gol la trupa din Fedeleșoiu

566
0

Miercuri, 17 februarie, Viitorul Dăești a disputat prima partidă de verificare din pauza de iarnă. Formația pregătită de Adrian Popa a întâlnit, în deplasare, o echipă de Liga a II-a, pe Pandurii Tg. Jiu. Confruntarea a avut loc pe terenul sintetic al stadionului din orașul lui Brâncuși și s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Vâlcenii au deschis scorul primii, după aproximativ 10 minute de joc. Sebi Preda, venit în această iarnă la Fedeleșoiu, împreună cu Adi Popa, Gabi Precup și Cristi Munteanu, a debutat cu gol la Dăești. A finalizat o acțiune pornită din piciorul lui Robert Pîrvu. Gazdele au egalat în partea secundă.

A fost primul meci de pregătire. Am întâlnit o echipă de Liga a II-a, a fost un test util. Ușor-ușor, încercăm să vedem ce avem de pus la punct, unde suferim, să vedem inexactitățile, ce trebuie să îmbunătățim, unde mai avem de lucrat. Au avut șansa să joace aproape toți componenții lotului, așa va fi și în meciurile viitoare. În continuare încercăm să ne pregătim foarte bine. Până acum antrenamentele au fost mai mult pe sintetic, dar trebuie să trecem cât mai rapid pe iarbă, pentru că se apropie meciurile oficiale și trebuie să fim pregătiți să jucăm în orice condiții”, a spus Adrian Popa, antrenorul-jucător al echipei din Dăești, după amicalul de la Tg. Jiu.

Viitorul a început acest joc în formula: Marinoiu – Vasile, Mocioacă, Munteanu, Samson, Iordache, Precup, A. Popa, Preda, Pîrvu, Costea. Au mai intrat, cei mai mulți la pauză, dar și pe parcursul reprizei secunde: Dragoș Geantă, Gogete, Pufu, Mihai Deaconescu, Bărbuți, Roșianu, Rizea, Mario Diaconescu, Neacșu, Dima, Bicuschi, Georgescu și Popolan.