Acasă Liga III Viitorul Dăești a prezentat doi jucători. Unul vine de la CS Mioveni,...

Viitorul Dăești a prezentat doi jucători. Unul vine de la CS Mioveni, echipă de Liga I. A fost golgheterul formației sale, la Liga a III-a

708
0

La doar câteva zile după reunirea lotului, Viitorul Dăești a anunțat primele transferuri. Un brazilian și un jucător de la un club de Liga I vor evolua pentru lidera Seriei a VI-a din Liga a III-a în partea a doua a campionatului. Vor juca pentru formația pregătită de Adi Popa: Thiago Garcia Cardoso și Raul Alin Călin. Garcia vine de la Clube Atlético Assisense, din liga a doua din Brazilia și evoluează pe postul de mijlocaș. Are 23 de ani. A marcat șapte goluri în turul campionatului, pentru formația sa.

Alin Călin (20 de ani) e atacant. Născut la Mioveni, Alin a făcut parte din lotul formației din localitatea natală, care activează acum în Liga I. În ultimele luni a jucat, însă, pentru Sporting Roșiori, fiind golgheterul trupei teleormănene. Are 8 goluri înscrise în acest sezon.

Noii veniți vor putea fi urmăriți evoluând pentru Dăești în primul amical al pauzei competiționale, pe 9 februarie, în confruntarea cu Cozia Călimănești.