Acasă Liga III Viitorul Dăești a pierdut după cinci etape! Antrenorul oaspeților a intrat în...

Viitorul Dăești a pierdut după cinci etape! Antrenorul oaspeților a intrat în conflict cu spectatorii

870
0

Viitorul Dăești a avut șansa, sâmbătă, să treacă pe locul de play-off în Liga a III-a, Venea după cinci etape în care nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii. Spera într-o victorie cu Alexandria, echipă care a stat mult timp pe locul 1 în serie. Vâlcenii nu au obținut rezultatul pe care și-l doreau. Au pierdut la limită, cu 1-0 și tremură pentru primul obiectiv, o clasare în primele 4.

Deși așteptările erau mari vizavi de joc, prima repriză a dezamăgit. Nu au fost multe situații de poartă. Totuși, elevii lui Cojocaru au avut o șansă de a intra la pauză în avantaj. Spre finalul primelor 45 de minute, Anghelina a recuperat în terenul oaspeților și a plecat pe contraatac. Dragoș Popa a finalizat acțiunea, însă portarul echipei din Alexandria a păstrat echilibrul, pe tabelă.

În partea secundă, dăeștenii au apăsat piciorul pe accelerație. Au controlat jocul, au amenințat poarta adversă și au avut multe ocazii de a înclina soarta jocului în favoarea lor. Au ratat, iar ocaziile s-au răzbunat. În minutul 72, din nimic, o aruncare de la margine din flancul stâng, l-a pus în poziție favorabilă pe Ionuț Voicu. Jucătorul oaspeților a șutat, iar balonul, din bară s-a dus în plasă. Gazdele nu au renunțat la luptă, au mai avut ocazii, dar nu au putut schimba rezultatul. Vasile, autorul golului egalizator din runda precedentă, de la Călimănești, nu a reușit și de această dată să puncteze. În minutul 82 s-a aflat chiar într-o postură mai mult decât ideală. Din 11 metri, a trimis mingea peste poartă. Neagu, pe contraatac, putea închide jocul din minutul 88. A scăpat singur cu portarul Dăeștiului, dar nu a reușit să valorifice. Alexandria a plecat până la urmă cu toate cele trei puncte de la Fedeleșoiu. A fost acordat și un cartonaș roșu pe final, în tabăra teleormănenilor. L-a primit antrenorul oaspeților, Odoroabă, care și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirile, iritând inclusiv spectatorii prezenți la meci. Eliminarea a survenit ca urmare a unor gesturi obscene pe care le-a făcut către cei din afara terenului, care-l apostrofau pentru atitudinea nesportivă pe care a avut-o.

De menționat ar mai fi că fostul atacant al celor de la Dăești, Florin Cioablă, a fost titular la Alexandria.

Viitorul Dăești a mizat în acest meci pe: Lungu – Ghiță, Pîrvulescu, Munteanu, Samson – Iordache (Garcia 78), Tiihonen – Popolan, Anghelina (Vasile 73), Grecu (Saleh 78) – Popa.