Acasă Liga III Viitorul Dăești a pierdut confruntarea cu Șelimbăr

Viitorul Dăești a pierdut confruntarea cu Șelimbăr

840
0

Vineri după-amiază, la Avrig, Viitorul Dăești a întâlnit lidera seriei a VII-a din cel de-al treilea eșalon, pe Viitorul Șelimbăr. Formația vâlceană spera să producă surpriza și să devină prima echipă care reușește să îi învingă pe Alex Curtean și colegii săi. Nu s-a întâmplat acest lucru. Trupa din Fedeleșoiu a pierdut confruntarea cu scorul de 2-0. A fost 0-0 la pauză. Gazdele au avut două ocazii mari de gol în prima parte a întâlnirii. Una, în minutul 25, când s-a remarcat portarul vâlcean, Alex Marinoiu, care azi a împlinit 20 de ani. Alex a avut o intervenție providențială, într-o situație grea pentru apărarea dăeșteană. Gruparea pregătită de Florin Maxim a continuat să pună presiune la poarta vâlceană. În minutul 27, Șelimbăr a trecut din nou pe lângă deschiderea scorului. Mingea a lovit bara laterală, apoi, la a doua încercare, a trecut puțin pe lângă stâlpul porții din stânga lui Marinoiu. În minutul 35, dăeștenii puteau trece în avantaj. Pîrvu a reușit să pătrundă până în careul mic, însă în ultimul moment a fost deposedat.

În partea secundă, în minutul 65, Munteanu a fost aproape de a-l învinge pe Vâtcă, după o combinație cu Precup, însă sibienii au respins balonul de pe linia porții. Apoi s-au înmulțit fazele la poarta vâlcenilor. Lidera a obținut mai multe lovituri libere în jumătatea noastră de teren. Una dintre ele s-a transformat în gol. La fel ca în meciul trecut, din Zăvoi, cu Costești, Șelimbăr a trecut în avantaj în minutul 71. Daniel Tătar a executat impecabil, din 18 metri, ușor lateral stânga, la colțul scurt, peste zid: 1-0.

În minutul 76, gazdele au închis jocul. Marinoiu, din 6 metri, a trimis balonul la centru terenului, Curtean a câștigat duelul la cap, mingea a ajuns la Roșu, apoi în centru, la Moga, a curs către Cîrstean și a revenit la Robert Moga. Tânărul din ofensiva liderei a rămas singur în poziție centrală și din 11 metri a trimis un lob peste Marinoiu, în plasa laterală: 2-0. Dăeștenii nu au mai putut întoarce scorul și au plecat învinși de la Avrig. În etapa viitoare vor juca, pe teren propriu, cu Gilortul Tg. Cărbunești.

Viitorul Dăești: Marinoiu – Vasile, Mocioacă, Munteanu, Samson, Precup, Iordache, A. Popa, S. Preda, Pîrvu și Fl. Costea. Au mai intrat: Neacșu, Georgescu și Talpoș.