Acasă Liga III Viitorul Dăești a mai transferat un jucător. L-a luat de la Unirea...

Viitorul Dăești a mai transferat un jucător. L-a luat de la Unirea Alba Iulia

715
0

Săptămâna aceasta, mai exact joi, 6 februarie, Viitorul Dăești a intrat în cantonament. În stagiul de pregătire de la Călimănești a mai ajuns un jucător care în tur nu s-a aflat în tabăra formației din Fedeleșoiu. Este vorba despre Narcis Mazilu, vâlcean la origini. În prima parte a campionatului a jucat pentru Unirea Alba Iulia, echipă aflată pe locul 12 în Seria a V-a a Ligii a III-a, pentru care evoluează și portarul Rareș Sporea, originar, de asemenea, din Vâlcea. George Popolan a confirmat că Mazilu a semnat deja cu Viitorul Dăești. Este al șaselea transfer al iernii perfectat de formația pregătită de Gabi Mangalagiu, Lucian Giurcă și Dragoș Geantă. ”Campania” a început cu George Pătulea (de la Universitatea Craiova), Adrian Bărbuți (de la CSM Slatina), Ștefan Covalschi (ultima dată la Flacăra Horezu), a continuat cu Cristinel Matei (adus de la Concordia Chiajna) și Vlad Mocioacă (Sportul Snagov), iar acum apărut și Narcis Mazilu. Narcis își serbează ziua de naștere în cantonament. Azi (duminică, 9 februarie), a împlinit 26 de ani. Tot la capitolul ”noutăți” poate fi trecut și Mihai Deaconescu, care a venit din toamnă la Dăești, dar nu a putut fi legitimat întrucât jucase în Anglia pentru FC România.

”Chiar dacă am mai avut și alte variante, am ales Viitorul Dăești pentru că este un club serios, o echipă cu pretenții și pentru că mi-am dorit să mă întorc acasă. Băieții m-au primit bine. Ne cunoaștem și nu voi avea probleme de acomodare. Sper să am evoluții bune, să ajut la îndeplinirea obiectivelor”, a declarat Narcis Mazilu, după ce a acceptat oferta celor de la Viitorul Dăești.

 

Noile achiziții ale formației lui George Popolan vor putea fi urmărite în amicalul cu Afumați

Noile achiziții, dar și ceilalți jucători din lot vor putea fi urmăriți, săptămâna viitoare, în amicalul pe care Viitorul Dăești îl va disputa în compania fostei divizionare secunde CS Afumați. Partida va avea loc marți, 11 februarie, de la ora 12.00, la Curtea de Argeș. CS Afumați, pretendentă la promovarea în Liga a II-a, a disputat până în prezent trei jocuri de pregătire. A câștigat cu 7-0 confruntarea cu juniorii Under 19 de la Concordia Chiajna, a remizat (2-2) cu SC Popești Leordeni și a terminat cu același scor, 2-2, duelul cu FC Argeș, echipă de Liga a II-a. Viitorul s-a impus cu 6-0 în meciul cu Brezoi și cu 2-1 în fața divizionarei secunde Pandurii Tg. Jiu. (S.S.)