Acasă Liga III Viitorul Dăeşti îşi reia pregătirile pe 18 ianuarie, sub comanda lui Adi...

Viitorul Dăeşti îşi reia pregătirile pe 18 ianuarie, sub comanda lui Adi Popa şi a staff-ului său. Cristi Munteanu şi Gabi Precup, primele noutăţi din lot

409
0

Anul 2021 a venit cu schimbări la nivelul lotului şi a staff-urilor tehnice în cadrul a două dintre echipele de Liga a III-a vâlcene. Adrian Popa, antrenorul-jucător al Flacărei, a ajuns la un acord cu primarul Sărdărescu pentru întreruperea colaborării. Popa a bătut palma cu George Popolan şi se va ocupa de pregătirea echipei Viitorul Dăeşti. Merge la Dăeşti împreună cu colaboratorii săi, Marian Deaconescu şi Cristi Munteanu. Cei trei i se alătură lui Lucian Giurcă. Experimentatul jucător al grupării din Treapt, Munteanu, va ajuta trupa din Fedeleşoiu şi de pe margine, dar şi din teren, în compartimentul defensiv. De asemenea, Gabi Precup a acceptat oferta celor de la Dăeşti şi va rămâne sub comanda lui Adi Popa.

În privinţa lotului şi a celorlalte detalii, urmează ca săptămâna aceasta să aibă loc o discuţie între conducerea administrativă şi cea tehnică. Vor pleca jucători, poate vor mai şi veni, ca în orice pauză competiţională. Viitorul Dăeşti va susţine şi un cantonament în perioada următoare, pe plan local, cel mai probabil începând cu data de 8 februarie. În altă ordine de idei, în mare lotul găsit la Dăeşti nu-i este străin lui Popa. A fost coleg cu mulţi dintre fotbaliştii Dăeştiului, printre care Robert Pîrvu, Lucian Iordache, Samson Nwabueze, Radu Georgescu, Mihai Deaconescu.