Liga IIIFotbal

Viitorul Dăești a urcat pe podium în Liga a III-a! Victorie la scor de neprezentare, la Fedeleșoiu

Pentru Viitorul Dăești… viitorul are semne bune. După înfrângerea din prima etapă, suferită pe fondul dominării teritoriale, formația pregătită de Costel Gaiță și Marius Vlădoi a bifat două victorii în două runde. Ultima, la Fedeleșoiu, cu Petrolul Potcoava. Dăeștenii s-au impus la scor de neprezentare, cu 3-0 și au urcat pe podium în Seria a VI-a a Ligii a III-a. Denis Vlădoi a păstrat poarta intactă, a avut o prestație solidă, chiar dacă venea după o răceală puternică și zile de repaus.

”Calculele hârtiei au ieșit perfect, dar pe teren nu a fost atât de ușor precum o arată scorul. Am întâlnit o echipă incomodă, omogenă, cu jucători experimentați. Am deschis scorul în minutul 25. A marcat Bîrziche, din lovitură liberă. A fost 1-0 la pauză. Au avut și oaspeții ocazii. S-au jucat deschis. În repriza secundă, după o altă fază fixă, o lovitură liberă bine executată de Horumbă (aflat la primul meci oficial în Liga a III-a, în acest sezon), Ghiță a dublat diferența. La 2-0 au ratat oaspeții un penalty. A fost și un moment psihologic, favorabil nouă. Imediat, în minutul 85, am marcat și golul 3 și s-a terminat. Cârciumaru, pe contraatac, a închis meciul: 3-0. A degajat foarte bine Denis Vlădoi, iar Ciprian Vlădoi a oferit iar un assist. Îmbucurător e că nu am primit gol chiar dacă au mai fost greșeli în apărare. Ne bucurăm de rezultat, dar e drevreme să ne uităm în clasament. Reamintim, suntem o echipă nouă, în formare. Nu vreau să ne comparăm cu nimeni. Avem drumul nostru. Băieții s-au concentrat, dar trebuie să rămânem așa, pentru că ne așteaptă un meci foarte-foarte greu cu Colonești. Sperăm să ne ridicăm la nivelul adversarului. Au mai fost și acum mici probleme. Vasile e în recuperare și nu am riscat cu el. Denis Vlădoi și Ciprian Vlădoi s-au resimțit, de asemenea, dar au intrat și chiar au avut prestații bune”, au concluzionat oficialii de la Dăești, după a doua victorie la rând a Viitorului.

Formația din Fedeleșoiu s-a bazat, în meciul cu Potcoava, pe: Denis Vlădoi – Beni Enache, Pîrvulescu, Ghiță, Popolan, Manu Enache, Bîrziche, Stanciu, Trașcă, Cîrciumaru, Răzvan Dinu. Au mai intrat: Ciprian Vlădoi, Horumbă, Forescu. M. Savu și Zamfirescu.

Articole Similare

Back to top button