Acasă Liga III Viitorul Dăeşti a remizat cu CSM Cetate Deva

Viitorul Dăeşti a remizat cu CSM Cetate Deva

151
0

După două victorii consecutive, cu Hunedoara şi la Cermei, sâmbătă, 7 septembrie, Viitorul Dăeşti a reuşit să obţină doar o remiză din confruntarea cu CSM Cetate Deva. Formaţia pregătită de Ştefan Nanu a plecat cu un punct de la Fedeleşoiu. Nu erau premise pentru un rezultat de egalitate. Gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 9, din penalti. Florian Pîrvu l-a scos şi tot el l-a executat precis, aducându-i pe dăeşteni în avantaj. Elevii lui Mangalagiu nu au reuşit să dubleze diferenţa, iar cu 10 minute înainte de finalul primei reprize s-au văzut egalaţi. Deva a restabilit echilibrul pe tabelă tot în urma unei lovituri de pedeapsă, acordată după intervenţia tânărului portar Alexandru Marinoiu, care a încercat să îndepărteze pericolul la o acţiune iniţiată de vâlceanul Andrei Iana. ”Centralul” Vlad Inoan a considerat intervenţia neregulamentară şi a indicat punctul cu var, spre nemulţumirea gazdelor. Cîrstea a executat fără emoţii: 1-1, rezultat înregistrat şi la pauză.
În partea secundă, ambele echipe şi-au creat ocazii importante de a înscrie, chiar rarisime, însă scorul a rămas neschimbat. Altădată extrem de inspirat, când marca dintr-un sfert de ocazie, acum experimentatul Florin Costea nu a mai găsit cadrul porţii. Două dintre ratări i-au aparţinut. Vasile a fost servantul perfect, dar nu a fost ziua lui ”Cioară”. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.
Pentru Viitorul Dăeşti au evoluat: Marinoiu – Vasile, Iordache, I. Săraru, L. Săraru, Rizea, Dima (Talpoş 36), Pîrvu, Paşoi (Roşianu 60), I. Marian (Neacşu 74), F. Costea.
Ştefan Nanu s-a bazat pe jucătorii: Manea – Kelemen, Dina, Radak, Doboş, Bogdanovic, Ţoiu, A. Cîrstea (Cocan 55 / A. Preda 90), Iana (Curescu 80) – Lupu, Chivu (Bîrzan 68).