Acasă Liga Nationala Victorina Bora merge cu Dacia

Victorina Bora merge cu Dacia

267
0

Pauza nu a fost lungă pentru antrenoarea vâlceană Victorina Bora. După despărțirea de CSM Slatina, aceasta a acceptat propunerea venită de la o altă echipă din Liga Florilor, Dacia Mioveni 2012. Gruparea argeșeană i-a mai propus și în trecut colaborarea, însă Bora a ales atunci să continue la Slatina. Anunțul numirii unui nou antrenor a fost făcut luni, 6 martie, de oficialii clubului din Mioveni:

”Îi spunem «Bun venit la Dacia Mioveni!», Victorinei Bora. Singura doamnă în postura de antrenor principal din Liga Națională de Handbal Feminin a ajuns la un acord cu clubul nostru și va conduce de pe banca tehnică, Dacia Mioveni. Fostă jucătoare de succes, cu peste 100 de selecții la echipa națională, câștigătoare a 5 titluri de campioană cu Oltchim, Victorina Bora a jucat handbal la CFR Craiova, Rapid București, Kometal Skopje, Șuiorul Baia Mare, Messina și SCM Craiova. În calitate de antrenor, Victorina Bora a pregătit CSM Slatina vreme de aproape 7 ani, SCM Craiova, Terom Iași, Unirea Slobozia și CNE Râmnicu Vâlcea”.

”Am venit la Dacia Mioveni pentru că am văzut aici dorința de performanță în handbal și am înțeles că Mioveniul, nu doar că vrea, dar și poate, pentru că a creat o infrastructură locală ce oferă condiții foarte bune de pregătire și de desfășurare a meciurilor. Am mai văzut un public entuziast, care vine să vadă handbal și se atașează de echipa orașului. Îmi plac provocările și cred că putem face o echipă puternică la Mioveni”, a declarat Victorina Bora, citată de Dacia Mioveni, la semnarea contractului cu echipa argeșeană, aflată pe locul 11 în Liga Florilor.

Duminică, 12 martie, în etapa a 18-a a Ligii Florilor, Dacia întâlnește, la Mioveni, SCM Craiova. Până atunci, mai are un meci în deplasare, cu CSM București, în Cupa României. Pe 30 aprilie, Victorina Bora își va înfrunta fosta echipă, CSM Slatina, la Mioveni.