Acasă Liga III Victorie, pentru Flacăra, la Colibași. Marian Ion s-a abonat la gol

Victorie, pentru Flacăra, la Colibași. Marian Ion s-a abonat la gol

600
0

La trei zile distanță de meciul cu Gilortul Tg. Cărbunești, Flacăra Horezu a jucat o nouă partidă de verificare contra unei echipe de Liga a III-a. ”Olarii” au înfruntat-o, în deplasare, pe Unirea Bascov. Și de această dată au reușit să obțină victoria. Formația pregătită de Gabi Mangalagiu a câștigat jocul italienește, cu scorul de 1-0. Singurul gol al întâlnirii a fost înscris de Ion Marian, autorul unei ”duble” în partida trecută. Acesta a marcat cu 10 minute înainte de pauză. Partida cu formația argeșeană s-a disputat la Mioveni, pe terenul Grupului Școlar Colibași, din apropierea renumitului penitenciar. Dobrescu nu a jucat în acest meci, fiind menajat după ce a suferit o întindere. De asemenea, a lipsit Raul Nistor. După cum se cunoaște, Flacăra nu se poate baza nici pe Stănică. În cazul său, problemele medicale sunt mai serioase. Sunt șanse slabe ca acesta să revină prea curând pe teren.

În week-end, formația din Treapt are programat un nou meci amical în deplasare. O va întâlni pe Universitatea Craiova 2. La mijlocul săptămânii viitoare este programat un joc de verificare și la Horezu, cu ACSO Filiași.

Flacăra Horezu: Eftimie – Mihăescu, Bălan, Moldovan, Bîrziche – Nuță, Grosu, Comănescu, Simeanu, Marian Ion, Horumbă. Au mai jucat: Vlădoi, Pencea, Mihalache, Pușcașu, Ruican, Pîlșoiu, Vartolomei, Dinu, Turcin.