Acasă Liga III Victorie în minutul 90! Costea a adus alte trei puncte Dăeştiului. Doi...

Victorie în minutul 90! Costea a adus alte trei puncte Dăeştiului. Doi brazilieni, în probe la Fedeleşoiu

1243
0

Vineri, 26 noiembrie, Viitorul Dăeşti a disputat ultimul meci de pe teren propriu, din acest an. Formaţia pregătită de Popa, Deaconescu şi Munteanu a primit vizita juniorilor de la Universitatea 2 Craiova. Cum se aşteapta, lidera a avut meci greu. „Mânjii” din Bănie şi-au vândut scump pielea. În prima repriză nu s-a marcat, însă au fost câteva ocazii, în special pe finalul acesteia. Prima a avut-o Vasile, care a trimis balonul în bară. Roman, jucător coborât din nou de la prima echipă a Craiovei, a dat emoţii gazdelor înainte de pauză. A ţintit vinclul, din lovitură liberă. A fost aproape de deschiderea scorului.

Partea secundă a fost mult mai animată. Dăeştenii au pus mai multă presiune, în încercarea de a înclina balanţa în favoarea sa. În minutul 68, a venit şi golul. Pîrvulescu a adus echipa din Fedeleşoiu la timonă după o fază fixă, un corner, finalizând cu capul. Golul primit a resuscitat echipa din Bănie. Cîrpici a avut şansa egalării, dintr-un şut de la mare distanţă. A trimis balonul în transversală. În minutul 75, Lungu s-a evidenţiat în postura de 1-1 cu adversarul. Apoi Dăeştiul a avut şi noroc. „Zeiţa Fortuna” i-a părăsit pe jucătorii liderei. În minutul 77, Popa a egalat. Presată din cauza rezultatului, Viitorul s-a avântat în atac. În minutul 90, după o recuperare a lui Neacșu, mingea a trecut pe la Ceapă, a ajuns la atacantul Dăeştiului, Florin Costea, care a făcut ce ştie mai bine: a trimis balonul în plasă şi a adus alte trei puncte de aur Dăeştiului, formaţie care a obţinut şi din punct de vedere matematic calificarea în play-off-ul Seriei a VI-a a Ligii a III-a. În ultima etapă din acest an, Dăeşti are meci în deplasare, la Horezu.

La meciul cu Craiova 2 au asistat şi doi brazilieni, aflaţi în probe la Dăeşti. Este vorba despre Tiago Vinicius şi Tiago Cardoso.

În partida cu Universitatea 2, au jucat pentru Viitorul Dăeşti: Lungu – Vasile, Pîrvulescu, Munteanu, Samson, Pîrvu, Iordache, Preda, Precup, Mitru Popa. Au mai intrat: Fierbinţeanu, Costea, Ceapă şi Neacşu.