Acasă Fotbal Victoraș Iacob, primul pas pentru revenirea în fotbal

Victoraș Iacob, primul pas pentru revenirea în fotbal

477
0

Vâlcea a dat, în anii trecuți, mulți fotbaliști pe prima scenă fotbalistică a țării. Unul dintre ei este Victoraș Iacob, ”șlefuit” de profesorul Nicolae Bugheanu. Victoraș provine dintr-o familie de sportivi. Fratele mai mare și trei surori au practicat handbalul, o parte din ele la nivel înalt, la Oltchim Rm. Vâlcea și în străinătate. Victoraș a înregistrat performanțe notabile la Steaua, fiind golgheterul trupei lui Gigi Becali în cupele europene. A mai jucat la Rocar, Universitatea Craiova, Oțelul Galați, Rapid, CS Otopeni, Concordia Chiajna, Universitatea Cluj, însă a avut câteva experiențe și în afara țării, în Germania, la Kaiserslautern, Iraklis și Aris Salonic sau la Niki Volos, în Grecia. Iacob s-a retras din activitatea de jucător în 2013. A urmat cursurile școlii de antrenori, s-a specializat la Institutul Johan Cruyff din Barcelona, iar în 2014 a fost cooptat în Comisia Tehnică a FRH. A renunțat un an mai târziu, concentrându-se pe alte activități.

Vineri, 21 ianuarie, a anunțat că intenționează să revină în fotbal. Victoraș Iacob (41 de ani) vrea să devină managerul unei echipe.

”Vă anunt intenția și dorința mea de a putea fi manager-ul unei echipe de fotbal pe cât acest lucru poate fi posibil! În același timp
gestionarea către buna colaborare cu și a responsabililor mass media cât și staff-ului din cadrul cluburilor și nu numai! Aproximarea câtorva din ideile concepției de bună funcționare din cadrul cluburilor. Organizarea de evenimente a echipei pentru jucători în speță antrenori către mass media și publicului acestora!
Organizarea conferințelor de presă! Organizarea apariției sponsorilor pentru jucători și antrenori către mass media.
De asemenea, corelarea dintre aspectele promovării jucătorilor de la academii către prima echipă poate constitui o bună realizare a managementului echipei tehnice, ca de altfel păstrarea cât și susținerea jucătorilor cu experiență din cadrul clubului. Un alt aspect important este apariția sponsorilor pentru a preleva echilibrul financiar din cadrul echipelor cât și a drepturior televizive care de asemenea constituie o parte importantă a funcționalității echilibrului aferent menționat bilantului anual. Acestea pot fi câteva din ideile unei organizări care poate conduce clubul către concepția realizării de performanță și mai ales pe terenul de joc”, a transmis fostul fotbalist vâlcean, pe o rețea de socializare.

FOTO: Facebook Victoras Iacob