Acasă Fotbal Victor Dican, adversar pentru Cătălin Pîrvulescu, în sferturile Cupei României. Denis Dumitrașcu...

Victor Dican, adversar pentru Cătălin Pîrvulescu, în sferturile Cupei României. Denis Dumitrașcu îi va înfrunta pe Vătăjelu și Vlădoiu

107
0

Luni, 15 februarie, la sediul FRF de la București, a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din sferturile Cupei României la fotbal. În această fază a competiției s-au calificat formațiile mai multor vâlceni. Aceștia vor fi angrenați în două dintre cele patru meciuri din sferturi. Astfel, Denis Dumitrașcu (Chindia) va da piept cu Bogdan Vătăjelu și Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), în timp ce Victor Dican (Universitatea Cluj) îl va înfrunta pe Cătălin Pîrvulescu, jucător care în această iarnă s-a despărțit de Turris Turnu Măgurele și a semnat cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Reamintim faptul că formația pregătită de Flavius Stoican (Viitorul P. Tg. Jiu), în drumul spre sferturi a trecut și pe la Vâlcea. Gorjenii au fost aproape de a fi eliminați de Viitorul Dăești, soarta partidei de la Fedeleșoiu fiind decisă în prelungiri, în minutul 119, după o fază litigioasă, la care gazdele au cerut fault în atac.

Altfel, cele patru jocuri din sferturile Cupei României se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe 3 martie, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în c campionatul precedent.

Program sferturi Cupa României:

  • Miercuri, 3 martie:

Petrolul Ploiești – Astra Giurgiu                                   _-_

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova                  _-_

Dunărea Călărași – Dinamo                                        _-_

Universitatea Cluj – Viitorul P. Tg. Jiu                          _-_