Acasă Diverse Vicecampioanele mondiale de la SCM au primit cadouri unicat din partea companiei...

Vicecampioanele mondiale de la SCM au primit cadouri unicat din partea companiei Boromir!

591
0

La Gala Sportului Vâlcean, echipa vedetă a fost cea de handbal. Toate componentele lotului de azi al SCM-ului au fost recompensate cu premii simbolice din partea Primăriei Râmnicului și CJV. Pentru performanețe realizate, au primit distincții la Gala Sportului Vâlcean: Florentin Pera (antrenorul momentului din handbalul feminin românesc), secunzii Ildiko Kerekeș Barbu și Mia Rădoi, handbalistele Flori Craiu, Raluca Băcăoanu, Dana Marin, Marta Batinovic, Iryna Glibko, Ann Grete Norgaard, Cristina Florica, Samara da Silva, Asma Elghaoui, Mireya Gonzalez, Alexandra Badea, Marta Lopez, Kiki Liscevic, Yuliya Dumanska, Alicia Fernadez, Diana Ciucă, Roberta Stamin, Jelena Trifunovic, Mădălina Zamfirescu. A lipsit doar Andreea Adespii, care și-a întrerupt de curând activitatea, fiind însărcinată. Totodată, au primit diplome de merit maseurii, doctorii echipei, preparatorul fizic, Florin Verigeanu, Petre Berbecaru, Marian Joița, Marius Țuca și toți cei din staff-ul campioanei României la handbal feminin.

Trei dintre ”municipale”, respectiv vicecampioanele mondiale Marta Lopez, Mireya Gonzalez și Alicia Fernandez Fraga, care au reprezentat Spania la turneul final din Japonia, au avut parte de cadouri unicat. Pe lângă plachetele oferite de organizatori, Marta, Mireya și Alicia au primit și câte trei tablouri, caricaturi în care sunt înfățișate în diferite ipostaze, însoțite și de mesajele: ”E iute glonț Alicia când plonjează, Iar adversarei mingea n-o cedează, Ca de pe trambulină sare sus de tot, Plutind mai bine decât cei de la înot”; ”De o privești pe Marta când driblează, O face așa de frumos de-a-i spune că dansează, Mișcările-i par desprinse din folclorul oltenesc, Nu crezi? Vino la meciuri să admiri acest flamenco românesc”; ”Pe plaiuri oltenești Mireya a-nvățat să zboare, Când prinde mingea, zici că are aripi la picioare! Interceptează și atacă deopotrivă, când vrea, Desigur și-n Japonia și-a luat aripile cu ea”.

Nu au fost singurele ”oltence” de la Gala Sportului Vâlcean. Jucătoarea de origine sârbă Kiki Liscevic a prins repede ritmul și a jucat sârbe și hore oltenești de chiar ziceai că e de-a noastră. Nicio diferență! Handbalistele Vâlcii ar mai fi prelungit petrecerea, însă Florentin Pera a avut grijă ca acestea să nu se obosească prea tare în preziua debutului la Memorialul ”Constantin Tită” și a dat stingerea devreme, aproape de ora 21.00, după vreo 3 ore de la startul evenimentului de la Crystal Palace Forest. (S.S.)