Acasă Fotbal Veste uriașă pentru Victor Dican! Fotbalistul vâlcean este dorit la o echipă...

Veste uriașă pentru Victor Dican! Fotbalistul vâlcean este dorit la o echipă din play-off-ul Ligii I!!!

924
0

Fotbalistul vâlcean Victor Dican, căpitan, în multe meciuri, anul trecut la divizionara secundă Universitatea Cluj, ar putea face pasul carierei. Este dorit de o echipă din play-off-ul Ligii I. Fără să dea nume, patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a anunțat că un fundaș de 21 de ani, înscris la două facultăți, poate ajunge, ”peste trei etape”, la clubul său, pentru a-l înlocui pe Bogdan Racovițan, care ar urma să fie transferat în Polonia. Descrierea conducătorului de la Botoșani se potrivește perfect cu cea a lui Dican, student la Relații Internaționale (Studii Europene), respectiv Facultatea de Sport, absolvent al examenului de bacalaureat cu media 9,96.

”Să aduc un junior de talia lui Racovițan mâine, să joace fundaș central, îmi e greu. E foarte-foarte greu. Dar peste trei etape îl am. Aproape ca el! Dar, până atunci, am un meci de jucat luni și nu găsesc un Bogdan Racovițan la fel de bun și, ca atare, mai stăm un pic.
Ăsta e mai bun. Are școală. În primul rând am vorbit cu el și cu părinții lui, e un copil înscris la două facultăți și mi-au căzut toate siguranțele. Eu l-am sunat seara și el mi-a zis că învață, că are un proiect mâine. ”Alo, am greșit? Ești fotbalist sau ești inginer, copile?» Gata, e al meu! Vine la mine și la anul zboară! O să-l aflați. Lumea îl știe, dar îl știe puțin, așa. E copil bun, are 21 de ani”, a declarat Iftime, la GSP Live. Potrivit Liga2.ro, conducătorii de la Universitatea Cluj au confirmat interesul celor de la Botoșani pentru Dican, o decizie urmând a fi luată în câteva zile.

Mult succes, Victor! Să te vedem în Liga I!