Acasă Liga 6 A venit SMURD-ul la Scundu! Meciul de fotbal, întrerupt. Un jucător emblematic,...

A venit SMURD-ul la Scundu! Meciul de fotbal, întrerupt. Un jucător emblematic, dublă fractură la mână

1833
0

Duminică, un meci din Liga a VI-a vâlceană s-a încheiat cu întârziere, după aproape trei ore de la fluierul de start. Este vorba despre partida dintre Zorile Scundu și Oltețul Zătreni. Oaspeții, fără 5-6 titulari, printre care Ionuț și Nicolae Sandu, plecați pentru o lună în străinătate, Vlăiculescu și Popescu, suspendați, dar și Toșa Gheorghe, care a avut un eveniment în familie, erau favoriți, dar au pierdut întâlnirea, deși au condus cu 1-0, prin golul lui Ostroveanu.

Zorile Scundu și-a dorit să spele ”rușinea” de la Bălcești și să obțină un rezultat mare. A întors scorul. Codruț Gherman a egalat cu un șut pe jos, de la vreo 25 de metri, iar Cătălin Meru a profitat de o greșeală a portarului oaspeților, care a scăpat mingea și a adus gazdele în avantaj. Fotbalul și rezultatul au fost, însă, mai puțin importante. O accidentare gravă și-a pus amprenta pe joc.

În minutul 20, portarul de conjunctură de la Zătreni, de ”meserie” atacant, Iulian Cercel, a avut cumpănă mare. La o minge care nu anunța nimic, la marginea suprafeței de pedeapsă, a intrat în contact cu un adversar. A rămas la pământ, cu dureri groaznice. Adversarul nu a putut să-l protejeze, l-a călcat, cel mai probabil și i-a provocat o dublă fractură la antebraț. Jocul a fost întrerupt mai bine de o jumătate de oră până la sosirea echipajului SMURD, care l-a transportat pe Iulian Cercel la Rm. Vâlcea, la spital, unde medicii au decis că trebuie operat. Marcați de cele întâmplate, coechipierii lui Cercel nu s-au mai putut concentra pe fotbal. Au rămas pe teren doar să termine partida.

Multă sănătate, Dani!