Diverse

Vară plină de turnee şi trofee pentru juniorii de la AFC Băbeni, fete şi băieţi! Grupa de Under 15 merge în Italia

Juniorii şi junioarele de la AFC Băbeni au avut un program încărcat în această perioadă. Antrenorul Marian Deaconescu a încercat să îmbine utilul cu plăcutul în toate activităţile programate în ultima vreme cu grupele pe care le coordonează. Astfel, după un cantonament pe litoral, acesta şi-a dus elevii la turneu, în judeţul Sibiu, apoi în Argeş. ”La Talmaciu am participat cu 5 grupe. Under 15, Under 13, Under 11 (băieţi) şi Under 13, Under 11 (fete). Am jucat 3 finale: la Under 15 şi Under 11 (băieţi) şi Under 13 (fete). Am câştigat competiţia la Under 15. Apoi am fost invitaţi în judeţul Argeş, la o competiţie desfăşurată la Topoloveni. Am mers cu grupa Under 15. Şi aici a fost bine, ne-am mai adjudecat un trofeu. Felicitari, copiilor! Mulţumesc părinţilor! Mulţumesc gazdelor de la Topoloveni pentru invitaţie şi felicitari pentru organizarea ireproşabilă!”, a transmis Marian Deaconescu.
După turneele de pe plan regional, tinerii fotbalişti de la grupa Under 15 de la AFC Băbeni pleacă în Italia. Vor participa la o competiţie la Rimini. Aceasta se va desfăşura între 13 şi 20 iulie. Nu va fi doar fotbal, ci şi distracţie în deplasarea din Italia. Marian Deaconescu are câteva obiective de vizitat alături de elevii săi: Veneţia, San Marino şi Gardaland, parcul de distracţii de la Verona. Alături de Gicu Deaconescu şi tinerii săi fotbalişti va fi, în această deplasare, şi Adi Popa cu o parte din elevii săi.
La întoarcerea din Italia, grupa Under 15 merge la un turneu ce va avea loc la Tg. Mureş, apoi, între 20 şi 22 august, toate grupele de băieţi de la AFC Băbeni vor participa la întrecerea programată la Zalău. Între 6 şi 8 septembrie, tot grupele de băieţi merg la turneu la Piteşti, iar pe 31 august şi 1 septembrie e programată o întrecere pentru junioarele Under 11 şi Under 13 la Sibiu.

Articole Similare

Back to top button