Acasă Diverse Vâlcea a suferit al doilea eșec în Liga Campionilor

Vâlcea a suferit al doilea eșec în Liga Campionilor

202
0

SCM Rm. Vâlcea a început bine oficialele, cu două succese, dar împotriva unor echipe din România. A câștigat cu Rapid, iar apoi derby-ul cu CSM București, confruntare în urma căreia s-a ales și cu două trofee. Din nefericire, în Liga Campionilor, ”municipalele” nu au contat. Au făcut o primă repriză bună la Brest, apoi au intrat în impas. Au pierdut meciul din Franța, iar după acel eșec au continuat veștile proaste. Liscevic, Gonzalez și antrenorul secund Kurtes au fost depistați cu Coronavirus. În loc să se antreneze intens pentru partida cu Odense, de pe teren propriu, handbalistele SCM-ului au fost nevoite să renunțe la pregătire, să meargă din nou la testul RT-PCR. Până la aflarea rezultatelor, nu au intrat în sală. Au scăpat de emoții, au trecut peste acest ”hop”, însă și-au pierdut concentrarea. Fără sprijinul suporterilor din tribune, poate măcinate și de amărăciunea pierderii jocului cu Brest, apăsate de absența a două dintre jucătoarele importante din cadrul grupului, handbalistele pregătite de Florentin Pera nu s-au ridicat la nivelul adversarei și au pierdut întâlnirea cu Odense fără drept de apel. A fost 13-10 pentru gruparea daneză la pauză și 30-21 la final, o diferență mare, care nu poate să ofere încredere pentru viitor, mai ales că pentru Vâlcea urmează meciuri cu adversari, cel puțin teoretic, și mai puternici decât Odense. În următoarea etapă, pe 26 septembrie, SCM va juca la Moscova, cu CSKA, echipă care nu a pierdut acasă cu Gyor (scor 27-27), iar în deplasare s-a impus cu 25-22 în fața celor de la Buducnost Podgorica.

În partida cu Odense, SCM a avut doar șase marcatoare: Fernandez (6), Elghaoui (5), Norgaard (4), Trifunovic (3), Nikolic (2) și Minevskaja (1).

Freja Khort a fost cea mai prolifică jucătoare a meciului, cu opt reușite. Pentru Odense au mai înscris: Abbingh (5), Groot (4), Da Silva Quintino (4), Iversen (3), Hageso (2), Aambackk (2), Dornoville (1) și Hojlund (1).

FOTO: Facebook SCM Ramnicu Valcea – Handbal Feminin