Acasă Diverse Vâlcea debutează în grupele EHF European League

Vâlcea debutează în grupele EHF European League

326
0

În Sala Traian se va juca din nou handbal de nivel european. Duminică, 16 ianuarie, SCM Rm. Vâlcea va debuta în grupele EHF European League. Adversară îi va fi o reprezentantă a Ungariei, Vaci NKSE, formaţie aflată pe locul 5 în prima ligă din Ungaria. Confruntarea va conta pentru runda a doua din grupa D. Niciuna dintre cele două nu a jucat în prima etapă, meciurile fiind amânate din cauza cazurilor de COVID-19 depistate în tabăra adversarelor, din Danemarca, respectiv Franţa.

La fel ca şi Vâlcea, Vaci a jucat la mijlocul săptămânii acesteia în campionatul intern. Întâlnirea din deplasare, cu Alba Fehervar, s-a încheiat la scorul de 37-29 pentru Vaci. Kuczora 9 goluri, Helembai 8, Kácsor 5, Hámori 4, Aron 2, Diószegi 2, Grosch 2, Schatzl 2, Bárdy 1, Ballai 1, Valágos 1 au marcat pentru adversara de duminică a SCM-ului.
Oficialii SCM Rm. Vâlcea au transmis că biletele pentru acest meci, din EHF European League, vor fi puse în vânzare vineri, 14 ianuarie, în intervalul orar 12:00-17:00. În cazul în care biletele nu se vor epuiza după prima zi, sâmbătă, 15 ianuarie, casa de bilete a Salii Sporturilor Traian va avea acelaşi program. Preţul unui tichet de acces în sală este de 30 lei. Persoanele nevaccinate sau care nu prezintă o dovadă că au trecut prin boală, se pot testa la centrul German Diagnose (din parcarea supermarketului Carrefour, din centrul Râmnicului) contra unui preţ special de 20 lei, pentru a putea avea acces în sală. Întâlnirea dintre reprezentanta României şi cea a Ungariei va avea loc duminică, de la ora 15.00. Sala nu va fi plină. Accesul este restricţionat din cauza măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii COVID-19.