Acasă Liga V Uță a dat recital! Drăgoești și-a îmbunătățit golaverajul cu Păușești Măglași. Tibi...

Uță a dat recital! Drăgoești și-a îmbunătățit golaverajul cu Păușești Măglași. Tibi Preda, din nou la fotbal după o intervenție pe cord

792
0

Oltul Drăgoești a obținut duminică, 19 martie, cel mai concludent succes din returul Ligii a V-a. A câștigat cu 8-0 duelul de pe teren propriu, cu Viitorul Păușești Măglași, îmbunătățindu-și, astfel, golaverajul. Alex Uță a dat recital. A marcat cinci dintre cele opt goluri ale partidei. Diferența s-a făcut în repriza secundă. Primele 45 de minute s-au încheiat la scorul de 2-0. Gazdele au trecut în avantaj abia în minutul 40. Chiar înainte de pauză a venit și golul 2. În afară de Uță, au mai înscris, pentru lidera Ligii a V-a: Ghica, Mărăcine, din penalty și Pariseu.

”Până în minutul 40 a fost un joc de uzură. Adversarii, ambițioși, au avut câteva intrări mai dure, faulturi rudimentare, să le spunem așa. Din fericire, nu au fost accidentări grave, evenimente nedorite. A venit primul gol și apoi meciul a fost fără istoric. Sincer, e diferență mare între anumite echipe. Sunt 3-4 care țin tempoul, iar restul nu se ridică la același nivel”, a concluzionat primarul Gheorghe Melente, din Drăgoești. La meci a fost prezent și antrenorul Tibi Preda, care a trecut recent printr-o nouă intervenție pe cord. Fotbalul rămâne un ”drog” la care nu poate renunța, în ciuda recomandărilor.