Liga IVFotbal

Uruguayanul Santiago a făcut spectacol la Budești! Sunt și motive de tristețe la Minerul Berbești după victoria cu Viitorul

Viitorul Budești a pierdut sâmbătă, 30 septembrie, primul meci pe teren propriu din acest sezon. Minerul Berbești s-a impus pe terenul acesteia cu scorul de 5-2. Cosmin Popa, antrenorul trupei din Berbești, cu un ochi râde, cu altul plânge. Succesul a fost plătit scump. Doi jucători de bază s-au accidentat.

”A fost aproape perfect pentru noi în acestă rundă. Am știut că înfruntăm o echipă bună și trebuie să începem bine. Le-am blocat spațiile, am făcut pressing din start, încercând să-i forțăm să greșească. Din păcate, în debutul partidei s-a accidentat Bogdan Nica la genunchi și nu a mai putut continua jocul. Sperăm să nu fie ceva foarte grav și să revină cât mai curând. Pe final, în minutul 80, l-am pierdut și pe Cătălin Bîrdac, un alt jucător de bază de la mijlocul terenului, care a călcat strâns și i s-a umflat glezna. Făcusem toate schimbările și am jucat până la final în inferioritate, el nemaiputând continua. Cu un om mai puțin, nu am primit gol, ci am dat. Gazdele au avut două goluri din penalty, noi, unul. Toate au fost. Uruguayanul Santiago a fost MVP-ul meciului. A fost peste tot pe teren, a marcat două goluri, unul din lovitură liberă de la 30 de metri, la vinclu, a oferit și assist-uri. Și argentinianul Gian a marcat tot două goluri. Cosmin Codin a deschis scorul la Budești. A fost 1-1 la pauză. Noi ne-am desprins în partea secundă, când gazdele au picat, probabil, și fizic. Chiar ne-au ieșit toate. Am ratat și eu două ocazii singur cu portarul. Am avut și o bară. Toți jucătorii au evoluat foarte bine. Din păcate, am suferit aceste două pierderi mari la mijlocul terenului”, au fost concluziile lui Cosmin Popa, după victoria de la Budești.

Articole Similare

Back to top button