Fără categoriePolitica

Urmăritul penal Gică Păsat a comentat acţiunea DNA trucând adevărul

Pasat la microfonZilele trecute, Gică Păsat, preş. interimar al Consiliului Judeţean Vâlcea, a comis o mare greşeală. Omul lui Buican a comentat acţiunea DNA, instituţie care a început urmărirea penală împotriva sa pentru abuz în serviciu şi de încredere prin fraudarea creditorilor.
Păsat a prezentat din nou relaţiile contractuale dintre Transtech Global Engineers SRL şi Consiliul Judeţean Vâlcea ca fiind în regulă, deşi procurorii anticorupţie susţin altceva. „În 2015, reprezentanţi ai firmei de asistenţă tehnică au încheiat cu altă societate comercială un contract în care au cesionat cu titlu gratuit dreptul de creanţă. În aceeaşi perioadă, s-a întocmit şi o notificare prin care societatea cesionară a solicitat CJV să achite sumele datorate într-un cont deschis la o unitate bancară… Trezoreria Sectorului 4, Bucureşti.

În baza celor două documente, angajaţii Consiliului Judeţean au întocmit şi semnat actul adiţional nr. 7/28.12.2015 la contractul cu Transtech Global Engineers, precum şi documente necesare efectuării plăţii”, a declarat Păsat, în faţa consilierilor judeţeni, uitând, intenţionat – credem noi, să menţioneze că actul încheiat între firma reprezentantă de Denşorean şi societatea din Turcia era unul fictiv şi numai cineva bătut în cap sau rău intenţionat putea accepta această găinărie, care miroase urât de la o poştă pentru orice om care a avut cât de cât de-a face cu proiecte europene şi cu administraţia publică locală. A doua perlă a liberalului a fost că “angajaţii Consiliului Judeţean au întocmit şi semnat actul adiţional”. Pe bune? Care sunt acei angajaţi, cărora le aruncaţi în braţe pisica moartă, domnule Gică? Dacă sunteţi corect şi nu aveţi nimic de ascuns, de ce ţineţi gunoiul sub preş? De ce nu aveţi bunul simţ să ne răspundeţi la întrebările pe care vi le-am adresat în baza Legii 544 / 2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public? Care sunt hoţii de la CET, domnilor Păsat şi Buican? De ce nu daţi publicităţii lista cu absolut toţi furnizorii de la CET Govora? Să vă fie ruşine atât vouă, cât şi directorului Zelici!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button