UNIREA LALOŞU / Măru’ crede că meciurile directe dintre fruntaşe vor decide campioana în Seria Sud

marian ion maru lalosuDupă succesul concludent cu CN „Gib Mihăescu” Drăgăşani (6-1), Unirea Laloşu a mai redus din handicapul faţă de FC Păuşeşti Otăsău şi Căpşunarii Buneşti. Echipa lui Marian Ion (Măru’) a stat însă în runda de la finele săptămânii trecute, iar fruntaşele Seriei Sud din Liga a IV-a s-au detaşat din nou în clasament. Cu toate acestea, finanţatorul formaţiei din Laloşu a spus că titlul de campioană încă nu este pierdut, locul 1 urmând a se decide în meciurile directe. „Noi ne-am încurcat prosteşte în meciul de la Frânceşti, cu o victorie acolo eram principalii favoriţi la locul 1. Însă, nu e târziu niciodată să ajungem acolo unde ne-am dorit!

Suntem la mâna noastră, avem nevoie de rezultate directe pozitive şi vom fi deasupra tuturor la final. Consider că meciurile directe dintre fruntaşe vor fi decisive în play-off. Atunci se va vedea într-adevăr care echipă e mai bună! Din păcate, cum se întâmplă însă adesea în fotbal, nu valoarea va înclina balanţa meciurilor (ar fi bine să fie aşa!), ci probabil alţi factori, care influenţează aiurea rezultatele finale. E bine măcar că suntem pe val şi avem şanse să ne îndeplinim obiectivul de a prinde locurile 1 sau 2”, a declarat Marian Ion.
La finele săptămânii, mai precis duminică, 10 aprilie, Unirea Laloşu va juca în deplasare, la FC Păuşeşti Otăsău. Pentru echipa finanţată de Măru’, acesta va fi primul meci în care va înfrunta o rivală din fruntea clasamentului. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button