Acasă Liga 6 Un poliţist, în top 3 cei mai buni marcatori din Seria Vest...

Un poliţist, în top 3 cei mai buni marcatori din Seria Vest a Ligii a VI-a. ”Bebe” Tănase, Number 1 în campionat

1145
0

În Seria Vest a Ligii a VI-a, lupta pentru supremaţie este strânsă. Pe primul loc se află Viitorul Păuşeşti Măglaşi, cu 27 de puncte. AS Popeşti 2016, următoarea clasată, are 25 de puncte, iar echipa de pe 3, Progresul Măldăreşti, 24 de puncte. Speră la titlul judeţean inclusiv Viitorul Pietrari, care se află pe locul 4, la doar patru puncte distanţă de campioana de iarnă. Formaţia din comuna administrată de primarul Nicolae Moraru a avut cel mai bun atac în tur. A înscris 59 de goluri, cu 19 mai multe decât lidera, Viitorul Păuşeşti Măglaşi. Cel mai prolific jucător al acesteia a fost Robert Neacşu, care a punctat de 17 ori. Al doilea marcator al echipei din Pietrari este poliţistul Alin Roşianu, cu 15 ”boabe”. Un alt poliţist, Cătălin Pripor, care a jucat în toate cele 11 partide ale grupării din Pietrari, în 10 dintre ele fiind integralist, se află pe locul 3 în topul golgheterilor de la Pietrari, cu 12 goluri. Împreună, cei trei au 44 de goluri. Apărarea nu s-a ridicat la nivelul ofensivei. Viitorul a primit 28 de goluri, dintre care şapte în ultimul meci din 2021, de la Măldăreşti.

În Seria Vest a Ligii a VI-a, fosta campioană Oltul Dăeşti, clasată acum pe locul 5, dă golgheterul turului. Bineînţeles, nu putea fi altcineva decât Virgil ”Bebe” Tănase. Acesta a marcat 22 de goluri în prima parte a sezonului. Cele mai multe, şapte, în partida cu ultima clasată, Atletico Rm. Vâlcea.
Pe locul secund în topul general al golgheterilor, Tănase este urmat, aşadar, de cei doi atacanţi de la Pietrari, Robert Neacşu (17 goluri) şi Alin Roşianu (15 goluri), pe locul 4, cu 14 goluri, se află Adrian Tolbaşu, de la Forestierul Romani, iar Cătălin Pripor (Viitorul Pietrari), Cosmin Şoşoi (AS Popeşti 2016) şi Robert Gherghe (Progresul Măldăreşti), fiecare cu câte 12 goluri, împart locul 5. Au marcat câte nouă goluri în turul campionatului: Eduard Ţolea (Păstorul Vaideeni), Andrei Bădiţă (AS Popeşti 2016) şi Luigi Angheluţă (Măgura Slătioara). În topul golgheterilor, cu câte opt goluri marcate, se regăsesc: Sorin Tololoancă (Oltul Dăeşti), Răzvan Despa (Oltul Dăeşti), Leonard Ionescu (Sportul Genuneni) şi Ştefan Anghel (AS Popeşti 2016).