Acasă Liga V Un jucător cu multe prezențe la Liga a II-a s-a întors din...

Un jucător cu multe prezențe la Liga a II-a s-a întors din Anglia, pe meleaguri natale. A marcat un euro-gol pentru Păușești Măglași, la Roești

1096
0

Miercuri, de Sfântul Andrei, s-a jucat și restanța din etapa a VIII-a, de la Liga a V-a, dintre Comerțul Roești și Viitorul Păușești Măglași. Gazdele, care au încurcat Ioneștiul în runda precedentă, nu au mai reușit să obțină un rezultat bun și acum. Oaspeții s-au impus la scor de neprezentare, cu 3-0. Primul gol a fost spectaculos, șut de la 30 de metri, în vinclu. L-a marcat un fotbalist cu multe prezențe la Liga a II-a, care a evoluat în trecut pentru CSM Rm. Vâlcea. Este vorba despre Alexandru Ionescu. ”Licurici” s-a întors pe meleaguri natale, după ani buni petrecuți în Anglia. Și-a arătat clasa. A mai avut și alte ocazii. Nicolae Dragoș a stabilit scorul pauzei: 0-2. Iulian Bordenciu și-a făcut singur un cadou frumos, cu ocazia onomasticii și a închis tabela la 0-3.

”Ne bucurăm pentru victorie. Ne-am distanțat de locurile 9-10 și avem posibilitatea să încheiem turul așa cum ne-am propus, în primel 7-8 formații din Liga a V-a. S-a cunoscut faptul că am avut în lot forțe proaspete. A revenit Octavian Andrescu, după accidentare, iar «Licurici», pe care îl așteptăm de vreo 4-5 ani, de când l-am legitimat, a demonstrat că fotbalul nu se uită, e ca mersul pe bicicletă. Se vede diferența. A fost extrem de prezent în joc, a marcat spectaculos, a mai avut ocazii. Și adversarii au jucat, dar noi am fost mai prolifici. Știu că a fost greu să strângă jucătorii. Și noi am făcut eforturi. Portarul nostru, de exemplu, a plecat de la 7 de dimineață de la București, pentru ca după meci să se întoarcă în Capitală. Din păcate, am suferit și o pierdere. Bobi Borboană s-a accidentat, are o ruptură musculară, i s-a înnegrit piciorul. Îi dorim însănătoșire grabnică. În week-end, în ultima etapă, mergem la Bunești. Clar va fi foarte greu. Adversarii noștri au făcut o primă parte bună a sezonului cu același lot ca și anul trecut. Alții nu au fost în plus, pentru că au avut interdicție la transferuri. Dar, e adevărată zicala că victoriile aduc victorii. Dacă anul trecut au terminat pe ultimul loc,  acum sunt în prima jumătate a clasamentului, cu opt succese. Sper să luăm punct sau puncte de la Bunești și apoi așteptăm să vedem adversarul din Cupă”, a precizat Claudiu Dumitru, antrenorul de la Păușești Măglași, după succesul din restanța cu Roești, din deplasare.