Acasă Liga III Un gol a făcut diferența. ”Minerii” se întorc fără puncte de la...

Un gol a făcut diferența. ”Minerii” se întorc fără puncte de la Tg. Cărbunești

402
0

La reluarea Ligii a III-a, Minerul Costești a făcut un joc bun în fața campioanei de iarnă din Seria a VII-a a Ligii a III-a, Viitorul Șelimbăr. A rezistat fără să primească gol timp de 71 de minute. A pierdut cu 2-0, însă evoluția vâlcenilor din acest meci dădea încredere pentru viitor. Marius Vlădoi și compania sperau să obțină un rezultat bun la Tg. Cărbunești, însă s-au întors din Gorj fără puncte. Confruntarea cu Gilortul a fost decisă în debutul părții secunde. Bogdan Dănăricu l-a învins pe ”Țețe” cu o execuție impecabilă, un șut de la 20 metri, direct în vinclu. În prima repriză, vâlcenii au trecut pe lângă deschiderea scorului. Au avut și o bară, prin Mihalcea. Din păcate, jocul bun din prima parte a întâlnirii nu a fost confirmat de vâlceni în partea secundă. Golul din minutul 48 a fost singurul al partidei. Costești a avut superioritate numerică timp de 35 de minute, însă nu a reușit să profite. De la gazde a fost eliminat, în minutul 55, Bubuioc, pentru două galbene.

Gilortul Tg. Cărbunești: Voinea – Afrim, Dolcescu, Popa, Miroiu – Oprișa, Avrămescu – Bubuioc, Dănăricu, Unguru – Roncea. Rezerve: Constantinescu, Safta, Bărăitaru, Filip, Popete, Almăjanu, Cocioabă, Stăniloiu, Gheorghe.

Minerul Costești: M. Vlădoi – Nicolaescu, R. Negoiță, Diaconescu, Zotică, Vlad, Traşcă, Mazilu, Pașoi, Mihalcea, C. Vlădoi. Au mai intrat: Preoteasa, D. Negoiță, Preda, Păun.