Acasă Liga II Un an de la trecerea în nefiinţă a lui Bogdan Medrea

Un an de la trecerea în nefiinţă a lui Bogdan Medrea

1775
0

În urmă cu exact un an, pe 27 ianuarie, fotbalul vâlcean era lovit de o mare tragedie, după moartea fulgerătoare a lui Bogdan Medrea (44 de ani), preşedinte al CSM-ului la vremea respectivă. Primarul comunei Măciuca, Mugur Mărcoianu, unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Medrea, a ţinut să-i aducă, din nou, un omagiu fostului arbitru de Liga I.

Mărcoianu a spus că va fi alături de familia lui Bogdan Medrea la comemorarea primului an trecut de la decesul fostului oficial din Zăvoi. Primarul a amintit faptul că, din 2016, stadionul din localitatea Măciuca poartă numele „Bogdan Medrea”, iar în plus, vara trecută, a avut loc şi o competiţie comemorativă, Memorialul „Bogdan Medrea”.
„O să-l comemorăm pe Bogdan Medrea aşa cum trebuie, fiind în primul rând alături de familia lui, împreună cu ceilalţi oficiali de la CSM. Bogdan a fost un om extraordinar şi este foarte dureros ce s-a întâmplat anul trecut. Numele lui va rămâne pe veci de neuitat la Măciuca, atât prin denumirea stadionului, cât şi prin acel Memorial pe care l-am iniţiat în 2016 şi pe care îl vom organiza anual. Tatăl lui Bogdan e consilier local la Măciuca, ne ajută enorm în tot ceea ce facem în localitate şi e mereu alături de noi. Şi noi îl susţinem la greu, iar acesta va fi un bun moment pentru a ne arăta sprijnul faţă de Bogdan Medrea şi familia lui”, a spus Mărcoianu. (N.C.)