Acasă Fotbal Un apropiat al comunităților din Ghioroiu și Călimănești, administratorul firmelor deținute de...

Un apropiat al comunităților din Ghioroiu și Călimănești, administratorul firmelor deținute de Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu, s-a stins din viață după un meci de fotbal

1697
0

Fanatik.ro a anunțat că miercuri seara o tragedie a avut loc la baza sportivă Voința, din București, deținută de Ciprian Marica și Ilie Năstase. S-a stins din viață Mugurel Stancu (52 de ani), după un meci de fotbal cu prietenii. Ar fi suferit un stop cardio-respirator. Mugurel Stancu era cunoscut în lumea fotbalului, prieten cu toți marii conducători din sportul-rege românesc. Ar fi lucrat, pentru o perioadă, chiar și la LPF. Fanatik precizează că acesta a fost, în ultimii 25 de ani, administratorul lanțului de restaurante cu specific italienesc deținute de președintele LPF, Gino Iorgulescu și Cosmin Olăroiu, probabil cel mai bogat antrenor român. Mugurel Stancu ar fi jucat fotbal, la nivel de juniorat, pentru Dinamo. Era și un apropiat al comunităților din comuna Ghioroiu și orașul Călimănești. S-a implicat în acțiuni de caritate, alături de preoții din cele două localități vâlcene. Preotul Iulian Petru Lixandra deplânge trecerea sa în neființă.

”Drum lin camarade! Ce am făcut împreună pentru copiii de la Ghioroiu, precum și ajutorul pe care l-ai acordat necontenit tuturor celor aflați în nevoie, sunt faptele bune ce te vor însoți la dreapta judecată. Ne-ai fost pe rând tată, frate și prieten adevărat. Îmi este atât de greu să vorbesc la trecut despre un Om atât de mare… Clopotele vor plânge necontenit atât aici, la Călimănești, cât și la Ghioroiu, în sătucul nostru obosit de vremuri. Boboteaza de anul acesta a fost ultima în care ne-am rugat împreună… Sfâșietoare este despărțirea, însă nu te vom uita niciodată! Rămas bun, d-le Mugur! Ne vom revedea la un moment dat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis preotul din Călimănești, pe o rețea de socializare.

Credit FOTO: Iulian Petru Lixandra