Acasă Fotbal ”Ultraşii” de la Viitorul Dăeşti au donat pentru ca un copil fără...

”Ultraşii” de la Viitorul Dăeşti au donat pentru ca un copil fără posibilităţi materiale, de la Elite Juniors, să poată participa în cantonament, la Voineasa

205
0

În perioada 22-28 august, copiii de la Elite Juniors vor fi în cantonament. Stagiul de pregătire se desfăşoară la Voineasa. Asociaţia ”Copii fără copilărie” a cerut sprijin pentru un copil care nu-şi permitea să se alăture grupului, în acest cantonament. Suporterii de la clubul Viitorul Dăeşti, care s-au implicat, în această vară, în mai multe acţiuni caritabile, au fost impresionaţi de caz şi au făcut posibilă participarea copilului la stagiul de la Voineasa.

”Ultraşii de la echipa de fotbal Viitorul Dăeşti au dovedit că pot face minuni pentru copiii fără copilărie din judeţul Vâlcea. Datorită lor, un copil din mediul rural participă la cantonamentul de fotbal de la Voineasa alături de coechipierii lui de la Elite Juniors Vâlcea. Voluntarii din Asociaţia «Copii fără Copilarie din judeţul Vâlcea» vă sunt recunoscători tuturor donatorilor şi vă promit imagini din cantonamentul unde lacrimile de tristeţe vor fi inlocuite de cele de bucurie. Întreaga sumă necesară participării curajosului nostru fotbalist la cantonament, precum şi deplasării la Voineasa sau alte cheltuieli a fost strânsă de cei care au dovedit că sunt OAMENI. Vă mulţumim din suflet!”, a transmis Eusebiu Predonescu, coordonatorul Asociaţiei ”Copii fără Copilărie” şi clubului Elite Juniors.