Acasă Liga Nationala Trei medalii, în trei ţări diferite pentru Bent Dahl! ”Sunt atât de...

Trei medalii, în trei ţări diferite pentru Bent Dahl! ”Sunt atât de mândru de aceste «flori»!”

349
0

Bent Dahl este mulţumit de parcursul echipei sale din acest sezon de Liga Florilor. Medalia cu SCM a fost a treia din cariera de antrenor. A mai obţinut alte două în Norvegia şi Ungaria.
”Cel mai important pentru noi în acest meci, cu Ştiinţa Bucureşti, a fost să câştigăm. Am obţinut medalia de bronz în Ligă şi sunt foarte mândru pentru acest lucru, de aceste «flori»! După un sezon lung şi greu, suntem pe locul 3. Nu mulţi ne dădeau şanse că vom lupta pentru medalii, dar uite că am făcut-o. E ceva special pentru mine să iau medalii în trei ţări diferite, ca antrenor: Norvegia-Ungaria-România”, a declarat antrenorul echipei vâlcene, după victoria cu Ştiinţa Bucureşti.
”Ne bucurm că am reuşit să câştigăm. Am început mai greu, dar suntem fericite că avem medalia de bronz. După o sezon atât de greu, suntem aici. Sperăm să facem ce putem mai bine în Cupa României, să bucurăm pe toată lumea”, a spus şi Roberta Stamin, la capătul întâlnirii cu penultima clasată, echipă care nu va mai evolua în acest eşalon în următorul sezon.