Trei dintre cei patru „stranieri” din lotul CSM-ului nu au ajuns încă la Vâlcea

* ivorienii Lajo Traore şi Bangaly Soumahoro şi senegalezul Thiandoum Daouda nu s-au prezentat până acum la pregătirile echipei din Zăvoi

* singurul care a venit la antrenamente din 3 iulie a fost francezul Christian N’Kongue

Deşi au beneficiat de o săptămână în plus de vacanţă din partea antrenorului Alin Artimon, trei dintre „stranierii” din lotul CSM-ului (şi anume, ivorienii Lajo Traore, Bangaly Soumahoro şi senegalezul Thiandoum Daouda) nu au ajuns nici până în prezent în Zăvoi. Singurul jucător de peste hotare care s-a prezentat la timp la antrenamentele echipei vâlcene, adică pe 3 iulie, a fost francezul Christian N’Kongue.
„Din câte am înţeles, cei trei jucători absenţi ţin legătura cu Jean Turmacu. Se pare că au probleme cu paşapoartele şi vizele pentru România. Din păcate, pentru că au întârziat, ei au pierdut biletele de avion de întors pe care patronul Cătălin Rufă le-a achitat personal, aşa că vor fi nevoiţi să şi le cumpere acum din propriul buzunar”, a spus tehnicianul CSM-ului.

Alin Artimon, antrenor CSM Rm. Vâlcea: „Dacă vor mai întârzia mult, africanii vor avea o problemă personală cu mine când se vor întoarce în Zăvoi”

Pe de altă parte, Alin Artimon s-a declarat nemulţumit de întârzierea celor trei fotbalişti africani, despre care a spus că, în acest moment, le va fi foarte greu să se mai integreze în pregătirile echipei. „Dacă vor mai întârzia mult, vor avea o problemă personală cu mine când se vor întoarce în Zăvoi. Practic, în momentul acesta, îmi pun deja problema dacă ei mai merită să fie primiţi sau nu în lot. Iar asta pentru că, oricum, se lucrează deja pe trei grupe separate. De exemplu, Christian N’Kongue se antrenează separat, la fel ca şi alţi doi jucători care sunt la un alt nivel fizic decât restul. În plus, în cazul în care vor mai sosi şi alţi jucători la pregătiri, aceştia ar constitui probabil o altă grupă. Dacă şi «stranierii» vor alcătui o grupă, atunci aş ajunge să lucrez cu şase-şapte grupe, cu tipuri diferite de efort, ceea ce nu e de dorit în perioada de vară. Mai ales că lotul este mare şi, aşa cum am spus, e deja împărţit în trei grupe valorice din punct de vedere fizic”, a precizat Artimon. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button