Liga IVFotbal

Trei cartonașe roșii, șapte goluri, penalty ratat în derby-ul Sudului! CS Gușoeni, în 9 jucători, a câștigat la Drăgășani

Sâmbătă, la Drăgășani a avut loc un meci cu încărcătură. Atletic a primit vizita celor de la CS Gușoeni. Derby-ul Sudului din Liga a IV-a a fost câștigat de oaspeți cu scorul de 5-2. A fost un joc cu de toate, cu nervi, tensiune, ambiții, goluri multe, trei cartonașe roșii. A fost condus de un arbitru din zonă, Alin Colța. Pentru CS Gușoeni e a doua victorie consecutivă, după un start ratat de sezon, în care a și avut adversari redutabili, printre care și primele două clasate FC Păușești Otăsău și Oltețul Alunu, dar și CS Mădulari.

”În primele trei runde cred că am fost și dezorganizați. Am întâlnit echipe care vor termina, probabil, pe podium. Am crezut că putem să ne ducem peste ei, să atacăm, când noi trebuia să ne organizăm bine în defensivă, să plecăm din start cu gândul să nu primim gol și să surprindem, dacă se poate, pe contraatac. Când știi că nu poți, nu te arunci cu capul înainte. Apoi, a fost altceva. Acum, la Drăgășani, era și un meci special. Jucătorii nu au nevoie de motivație suplimentară. Suntem toți de aici, din zonă, avem jucători care au evoluat la ei sau invers, de la noi au mers la Drăgășani și e clar că au fost ambiții și dorință maximă din partea ambelor tabere. Noi nu am prea fost mulțumiți de arbitraj, chiar dacă deciziile importante nu au influențat rezultatul, în general. Cred că putea evita multe cartonașe. Nu a fost un joc atât de dur încât să acorde atâtea cartonașe. Însă poate i-a fost teamă că pierde jocul din mână, fiind presiune. Am controlat jocul în totalitate în prima repriză, în care am și marcat de trei ori. «Milan» Mitrache a marcat de două ori și la o centrare, Bălașa a trimis cu capul, mingea fiind deviată de un jucător de la Drăgășani în poartă. Apoi, dintr-o fază am fost dublu penalizați. Denis Turică a primit al doilea galben, iar gazdele, un penalty pe care l-a transformat portarul Nae Sabău. După primirea golului au urmat minute de joc echilibrate. Gazdele au primit și a doua lovitură de pedeapsă dintr-o fază discutabilă. Jucătorul nostru a vrut să respingă și și-a dat cu mingea în mână. Din picior i-a venit în mână. Tot Sabău a executat, iar Max (Ion Fidriloiu) a apărat. S-a menținut 1-3, însă imediat am rămas în 9 jucători, pe o fază simplă. Nu am înțeles ce s-a întâmplat. Milan a luat două galbene în aceeași fază. Tot atunci a venit și golul 2 al gazdelor. Taco a respins nefericit. A fost autogol: 2-3. E clar că, având doi oameni în plus, ne-au dominat cei de la Drăgășani, dar fără ocazii mari. Reacția jucătorilor a fost bună, au respectat sarcinile, au făcut multă risipă de efort. Inclusiv rezervele, cei care au intrat pe parcurs, se plângeau la final că au alergat cât pentru un meci întreg. Și am surprins adversarii pe contraatac. Au marcat Gabi Marinescu și Ionuț Șerban. S-a făcut 2-5. Cu cinci minute înainte de final au primit și gazdele un cartonaș roșu. Sandu, fostul nostru jucător, a fost eliminat (al doilea galben) pentru un fault la Samuel Avram, care nici nu a mai putut continua după această fază. A fost o victorie meritată. Am avut 3-0, am jucat în 9, gazdele au primit două lovituri de pedeapsă. Deci nu cred că poate contesta nimeni rezultatul”, a declarat Adi Eftenie, antrenorul echipei din Gușoeni.

Articole Similare

Back to top button