Acasă Liga III Trei arbitri vâlceni, delegați la meciuri de baraj pentru promovare

Trei arbitri vâlceni, delegați la meciuri de baraj pentru promovare

269
0

Azi, 9 august, se vor disputa mai multe meciuri de baraj pentru promovarea în Liga a III-a sau în Liga a II-a. Printre arbitrii delegați de CCA să conducă aceste jocuri se regăsesc și trei vâlceni. Asistentul de Liga I Florin Păunescu va fi la linie la ”finala” din grupa A, din Regiunea 5 Sud-Vest, dintre Voința Budeasa și Roberto Ziduri, în urma căreia se va decide echipa promovată în cel de-al treilea eșalon. La acest joc, de pe stadionul Municipal, din Zăvoiul vâlcean, la centru se va afla Ionuț Coza, din Ilfov. Din brigadă mai face parte și asistentul Valentin Dumitru (din Prahova). Observator de arbitri va fi Fevronia Ion, din Craiova, iar de joc, Mihai Duras (din Fieni, Dâmbovița).

Tot la un meci de baraj pentru promovarea în Liga a III-a a fost delegat și celălalt asistent de Liga I din județul nostru, Marius Badea. Împreună cu Andrei Chivulete (București) și Vladimir Urzică (Suceava) oficiază întâlnirea dintre Viitorul Domnești și CSO Plopeni.

De asemenea, după ce miercuri, 5 august, a fost la centru la confruntarea din Zăvoi, dintre Roberto Ziduri și Unirea Tricolor Dăbuleni, încheiată la scorul de 4-0 în favoarea dâmbovițenilor, Cătălin Buși a fost trimis ca al patrulea oficial la jocul decisiv pentru promovarea în Liga a II-a, returul dintre CSM Slatina și Progresul Spartac. La centru se va afla Sebastian Colțescu (din Craiova), iar la cele două linii Daniel Mitruți (Craiova) și Mircea Orbuleț (București). Prestația brigăzii va fi notată de observatorul Marian Dorobanțu (Buzău). Ca observator de joc FRF l-a delegat pe Felix Grigore (București).