Acasă Diverse ”Am trecut din nou de la agonie la extaz. Sunt fericit pentru...

”Am trecut din nou de la agonie la extaz. Sunt fericit pentru modul în care am controlat meciul după prima repriză şi că am rămas calmi”

214
0

Bent Dahl este mândru că SCM Rm. Vâlcea va avea posibilitatea de a oferi fanilor săi noi meciuri în competiţia europeană, după calificarea în grupele EHF European League.
”La fel ca la meciul de la Rm. Vâlcea, a fost un meci în care am trecut de la agonie la extaz, dar sunt fericit pentru modul în care am controlat meciul după prima repriză şi faptul că am rămas calmi. Acum avem timp mai mult să lucrăm din greu, să fim mai bine structuraţi şi să scăpăm de aceste momente de oscilaţie. Cheia succesului este să fim mult mai bine pregătiţi fizic, în special să ducem cu brio a doua repriză. Jucătoarele care au revenit după accidentările din vară au posibilitatea să capete un plus la pregătirea fizică. Ne vom ocupa de ele şi de celelalte. Sunt foarte fericit că putem să reprezentăm echipa, localitatea în grupele EHF European League. Va fi foarte bine pentru fanii noştri. Avem ocazia să mai jucăm pe teren propriu, cu suporterii în tribună şi sperăm să ne poată încuraja într-un număr cât mai mare”, a spus antrenorul Vâlcii, după returul cu Bera Bera.