Acasă Liga III ”Totdeauna sportul, chiar dacă îl iubesc foarte mult, a fost pe locul...

”Totdeauna sportul, chiar dacă îl iubesc foarte mult, a fost pe locul 3 sau chiar pe locul 4, în ordinea priorităţilor, la Dăeşti”

243
0

Zilele trecute, reprezentanţii Primăriei Dăeşti au primit o nouă veste bună. Proiectul privind extinderea, reabilitarea şi dotarea bazei sportive din Fedeleşoiu a fost inclus pe lista de sinteză a subprogramului ”Complexuri sportive”, aprobată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Ar fi vorba despre o investiţie de un milion de euro, care va fi realizată prin intermediul CNI şi care poate transforma stadionul din Fedeleşoiu într-unul de nivelul Ligii a II-a. Comuna Dăeşti are o echipă la nivelul Ligii a III-a. George Popolan a precizat că în acest caz nu a făcut eforturi mai mari decât pentru orice alt obiectiv important pentru comunitate şi că întotdeauna sportul s-a aflat în afara podiumului, în ordinea priorităţilor.


”Noi tot timpul am atins toate măsurile de fonduri europene care au fost lansate pe ghidurile Uniunii Europene. Nu a contat că sunt pe sport, grădiniţe, şcoli, dispensare sau altceva. Tot ce a fost de depus, noi am depus. Vreau să fiu foarte bine înţeles: iubesc fotbalul extraordinar de mult şi sportul în general, dar nu am făcut acest proiect pentru a da la o parte o şcoală, un dispensar, un drum, un pod sau altceva. Este vorba despre o măsură specială pentru sport, cum este măsură specială pentru şcoli, pentru drumuri, pentru multe alte investiţii. Niciodată nu am ales sportul în dauna altor categorii. Totdeauna sportul, chiar dacă îl iubesc foarte mult, a fost cel puţin pe locul 3, dacă nu chiar pe 4 în ordinea priorităţilor. Dar trebuie făcut şi sport, nu numai în Dăeşti, la Costeşti sau Horezu. Trebuie făcut la orice nivel şi oricum. Pentru că sportul înseamnă sănătate, dezvoltare şi divertisment. Iar cetăţenii vor să vadă acest lucru. Din cauza acestei pandemii, cetăţenii sunt departe de acest fenomen. Asta nu înseamnă că noi trebuie să cedăm. Oricum, la Fedeleşoiu, dacă cineva doreşte, poate merge să vadă meciul. Nu neapărat în tribună. Trebuie să respectăm condiţiile şi să mergem mai departe”, a precizat George Popolan. (S.S.)